Apotekaonline
Korpa

SPIRIT

Kompanija je osnovana 1975. godine i okretala se kroz godine do danas sa fokusom na visokokvalitetne precizne medicinske instrumente, vrlo dobro napravljene na Tajvanu. Tokom ranih dana bilo im je neobično među kolegama proizvođačima, kao i sa stranim kupcima. Većina poslovnih ljudi smatrala je Tajvan mestom za jeftine i nekvalitetno orijentisane proizvođače. Ali napornim radom i istrajnošću, Spirit Medical Co., Ltd. (Spirit Brand) prepoznat je kao inovator vrhunskih instrumenata kvaliteta, tj. Stetoskopa, sfigmomanometara, čekića i drugih srodnih dijagnostičkih instrumenata.
Pod trenutnim statusom, kompanija je ponosna što obezbeđuje ISO 13485 i FDA akreditacije, osim ostalih citata dobijenih od lokalnih institucija.
Imajući u vidu ova dostignuća, želeo bih da iskoristim ovu priliku da odam priznanje onim odanim pristalicama, klijentima i onima koji se drže vizije boljeg sutra. Iako za one buduće, podstičemo ih da započnu poslovnu saradnju bilo u standardnom projektu ili projektu prilagođenog dizajna (OEM / ODM / OBM) i utvrde „veliku razliku“.
Još jednom, najiskrenije zahvaljujemo na toploj podršci !!!

Brend: SPIRIT
SPIRIT SPECIJALISTIČKI STETOSKOP CK-S747P-07
Spirit specijalistički stetoskop ck-s747p-07 je idealan za svakodnevnu primenu u kardiološkoj, pulmološkoj i internističkoj praksi.Specijalistički stetoskop:Izolovana akustika:izuzetne akustične osobine u području tonova niskih i visokih frekvencija uz eliminaciju šumova iz okruženjaAuskul..
10.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT SPECIJALISTIČKI STETOSKOP CK-S747P-61
Spirit specijalistički stetoskop ck-s747p-61 je idealan za svakodnevnu primenu u kardiološkoj, pulmološkoj i internističkoj praksi.Specijalistički stetoskop:Izolovana akustika:izuzetne akustične osobine u području tonova niskih i visokih frekvencija uz eliminaciju šumova iz okruženjaAuskul..
10.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT SPECIJALISTIČKI STETOSKOP CK-S747P-62
Spirit specijalistički stetoskop ck-s747p-62 je idealan za svakodnevnu primenu u kardiološkoj, pulmološkoj i internističkoj praksi.Specijalistički stetoskop:Izolovana akustika:izuzetne akustične osobine u području tonova niskih i visokih frekvencija uz eliminaciju šumova iz okruženjaAuskul..
10.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT SPECIJALISTIČKI STETOSKOP CK-S747P-63
Spirit specijalistički stetoskopck-s747p-63 je idealan za svakodnevnu primenu u kardiološkoj, pulmološkoj i internističkoj praksi.Specijalistički stetoskop:Izolovana akustika:izuzetne akustične osobine u području tonova niskih i visokih frekvencija uz eliminaciju šumova iz okruženjaAuskultacija..
10.500,00 RSD
Brend: SPIRIT
DEČJI KARDIOLOŠKI STETOSKOP CK-S746P
DEČJI KARDIOLOŠKI STETOSKOP -  Deluks serija kardioloških dečjih stetoskopa sa dve glave u bordo boji (iste boje su slušalice, crevo i prsten na zvonu).GARANCIJA 3 GODINEZa detaljnije uputstvo  kliknite OVDE ...
10.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT CK-907A LAMPICA SA OTOSKOPOM ORL
Spirit ck-907a lampica sa otoskopom orl je profesionalna dijagnostička lampica za pregled grla, očnog dna i unutrašnjosti uha.Nastavci za otoskop:Poseduje tri otoskop-nastavka namenjenih za pregled beba, dece i odraslihInovativni dizajn:Mogućnost kačenja na džep mantilaDijagnostičko svetlo:Intenzivn..
4.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT CK-939 PROFESIONALNI OTOSKOP
Spirit ck-939 profesionalni otoskop visokog kvaliteta omogućava detaljan pregled unutrašnjosti uha dece i odraslih.Dijagnostičko svetlo:Intenzivno hladno dijagnostičko svetlo toplo bele bojeNastavci za otoskop:poseduje 2 kompleta sa po 10 nastavaka namenjenih za pregled dece i odraslihInovativni diz..
14.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT NEONATOLOŠKI STETOSKOP CK-608T-02
Spirit neonatološki stetoskop ck-608t-02 je idealan za svakodnevnu upotrebu neonatologa, pedijatara i specijalizanata.Neonatološki stetoskopIzolovana akustika:izuzetne akustične osobine u području tonova niskih i visokih frekvencija (long life crevo) uz eliminaciju šumova iz okruženjaAuskultacija to..
8.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT NEONATOLOŠKI STETOSKOP CK-608T-10
Spirit neonatološki stetoskop ck-608t-10 je idealan za svakodnevnu upotrebu neonatologa, pedijatara i specijalizanata.Neonatološki stetoskopIzolovana akustika:izuzetne akustične osobine u području tonova niskih i visokih frekvencija (long life crevo) uz eliminaciju šumova iz okruženjaAusku..
8.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT NEUROLOŠKA LAMPICA CK-907 ORL
Spirit neurološka lampica ck-907 orl je profesionalna dijagnostička lampica za pregled grla i očnog dna.Mogućnost kačenja na džep mantila.Dijagnostičko svetlo:Intenzivno hladno dijagnostičko svetlo toplo bele bojeNamena:Profesionalna upotreba u ORL praksi..
3.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT PEDIJATRIJSKI STETOSKOP CK-S607P-17
Spirit pedijatrijski stetoskop ck-s607p-17 je idealan za svakodnevnu opštu praksu pedijatara i specijalizanata pedijatrije.Pedijatrijski stetoskopIzolovana akustika:izuzetne akustične osobine u području tonova niskih i visokih frekvencija (long life crevo)Auskultacija tonova visokih i niskih frekfen..
8.000,00 RSD
Brend: SPIRIT
SPIRIT SPECIJALISTIČKI STETOSKOP CK-S746PF-02
Spirit specijalistički stetoskop ck-s746pf-02 je idealan za svakodnevnu primenu u kardiološkoj, pulmološkoj i internističkoj praksi pedijatrije.Pedijatrijski kardiološki stetoskopIzolovana akustika:izuzetne akustične osobine u području tonova niskih i visokih frekvencija uz eliminaciju šumova iz okr..
10.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)