Apotekaonline
Korpa

SNP

SNP Cosmectics je originalni korejski brend i poznat za maske. Razvili su ga dermatolozi i fokusirali se na stvaranje funkcionalne kozmetike. Na osnovu iskustava Clean Beauti Clinic i SNP Beauti Clinic, SNP kozmetiku su prvo razvili dermatolozi SNP Dermatološke ustanove. Još uvek razvijaju različite funkcionalne proizvode. Započnite negu kože sa SNP kozmetikom za svoju zdravu i čistu kožu.


Brend: SNP
ESENCIJA ZA LICE SA GLINOM ZA SUŽAVANJE PORA (SNP PREP CLAYRONIC PORE ESSENCE) 110ML
Esencija za lice sa glinom za sužavanje pora (SNP Prep Clayronic Pore Essence) reguliše masnoću na licu, povećava prirodni zaštitni sloj kože i hidrira kožu.Uklanja mrtve ćelije kože. Trenutna esencija za ublažavanje viška sebuma za masnu dehidriranu, umornu kožu. Smanjuje sebum, veličinu pora.Ka..
1.647,00 RSD
Brend: SNP
FLASTERI ZA PODRUČJE OKO OČIJU PROTIV BORA SA 24-KARATNIM ZLATOM I KOLAGENOM (SNP GOLD & COLLAGEN FIRMING EYE PATCH) 60KOM
Flasteri za područje oko očiju protiv bora sa 24-karatnim zlatom i kolagenom (SNP Gold & Collagen Firming Eye Patch) flaster protiv bora čini beživotnu, grubu, opuštenu kožu oko očiju hidriranom i glatkom, hrani kožu i pruža  elastičnost.24-karatno zlato revitalizira kožu i čini je zdravom ..
2.822,00 RSD
Brend: SNP
FLASTERI ZA PODRUČJE OKO OČIJU SA EKSTRAKTOM CENTELLA ASIATICA (CICA) (SNP DUAL POP COMFORT EYE PATCH) 30KOM
Flasteri za područje oko očiju sa ekstraktom centella asiatica (cica) (SNP Dual Pop Comfort Eye Patch) aktivni jastučići sa ekstraktom centella asiatica (Cica)odmah hidriraju i smiruju suvu kožu oko očiju. Pored očiju, moguća je višestruka upotreba na usnama, čelu, vratu itd. Najbolje je čuva..
2.118,00 RSD
Brend: SNP
FLASTERI ZA PODRUČJE OKO OČIJU SA EKSTRAKTOM LIMUNA I MALINE (SNP DUAL POP SHINE EYE PATCH) 30KOM
Flasteri za područje oko očiju sa ekstraktom limuna i maline (SNP Dual Pop Shine Eye Patch) za svakodnevnu vitaminsku negu i prosvetljujući efekat.Svaki flaster za oči sadrži 10.000 ppm ekstrakta limuna i 10.000 ppm ekstrakta maline kako bi istovremeno pružio vitalnost i hidrirao kožu. Pored očiju, ..
2.118,00 RSD
Brend: SNP
HRANLJIVA KREMA ZA DUBINSKU HIDRATACIJU SA EKSTRAKTOM CICA - CENTELLA ASIATICA (SNP PREP CICARONIC SOOTHING CREAM) 50G
Hranljiva krema za dubinsku hidrataciju sa ekstraktom cica - centella asiatica (SNP Prep Cicaronic Soothing Cream) krema za dubinsku hidrataciju obezbeđuje hranljive materije i istovremeno smiruje i neguje vašu kožu.Centella Asiatica je dobro poznati sastojak koji pomaže u regenerisanju oštećene i ..
2.118,00 RSD
Brend: SNP
HRANLJIVA MASKA SA EKSTRAKTOM AVOKADO ZA SUVU I GRUBU KOŽU (SNP FRUITS GELATO NUTRITION MASK)
Hranljiva maska sa ekstraktom avokado za suvu i grubu kožu (SNP Fruits Gelato Nutrition Mask) sadrži 500 mg ekstrakta avokada koji svojim visokim sadržajem lipida hrani kožu.Ekstrakt avokada je aktivan u sintezi kolagena i elastina koji pomažu u stvaranju barijere protiv gubitka vlage iz kože. Takođ..
283,00 RSD
Brend: SNP
KREMA ZA HIDRATACIJU I REVITALIZACIJU KOŽE LICA, SA PEPTIDIMA I HIJALURONSKOM KISELINOM (SNP PREP PEPTARONIC CREAM) 55ML
Krema za hidrataciju i revitalizaciju kože lica, sa peptidima i hijaluronskom kiselinom(SNP Prep Peptaronic Cream) sadrži 6 vrsta peptida i 5 vrsta hijaluronske kiseline i pomaže u hidrataciji i revitalizaciji vaše kože za zdrav izgled.Peptide + hyaluronic = Peptaronic.Dubinski hidrira i obnavlja pr..
1.411,00 RSD
Brend: SNP
MASKA SA HIJALURONSKOM KISELINOM (SNP ICE BEAR HYALURONIC MASK) 33ML
Maska sa hijaluronskom kiselinom (SNP Ice Bear Hyaluronic Mask) sadrži hijaluronsku kiselinu koja efikasno hidrira vašu kožu.Daje vašoj koži olakšanje, a istovremeno i hladi. Ne ostavlja osećaj lepljivosti i čuva vlagu. Sadrži prirodni ekstrakt portulaca oleracea, ekstrakt kalusa centilje i ekstrak..
283,00 RSD
Brend: SNP
MASKA SA MINERALIMA KOKOSA ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU (SNP FRUITS GELATO MOISTURE MASK)
Maska sa mineralima kokosa za intenzivnu hidrataciju (SNP Fruits Gelato Moisture Mask) sadrži minerale kokosa(500mg) koje brzo i duboko hidriraju kožu.Mleko kokosa sadrži 9 puta više laurinske kiseline od običnog mleka. Laurinska kiselina nudi nežnu hidrataciju i štiti kožu.Karakteristike:Balans sve..
283,00 RSD
Brend: SNP
MASKA ZA LICE PROTIV BORA SA 24-KARATNIM ZLATOM I KOLAGENOM "AMPULA U MASCI" (SNP GOLD COLLAGEN AMPOULE MASK)
Maska za lice protiv bora sa 24-karatnim zlatom i kolagenom "ampula u masci" (SNP Gold Collagen Ampoule Mask) ova maska koja sadrži 24k zlato i hidrolizovani kolagen hrani kožu i poboljšava elastičnost kože.MOĆ ZLATA: Ova maska smanjuje znakove starenja tako što zateže i učvršćuje opuštenu kožu.MO..
342,00 RSD
Brend: SNP
MASKA ZA LICE ZA DUBOKU HIDRATACIJU I ZAŠTITU KOŽE SA EKSTRAKTOM JESTIVOG GNEZDA MORSKE PTICE BRZONOG (SNP BIRD'S NEST AQUA AMPOULE MASK)
Maska za lice za duboku hidrataciju i zaštitu kože sa ekstraktom jestivog  gnezda morske ptice  Brzonog (SNP Bird's Nest Aqua Ampoule Mask) pruža duboku hidrataciju koži i pomaže da se normalizuje stanje kože.Maska za lice za duboku hidrataciju i zaštitu kože sa ekstraktom jestivog gnezda ..
342,00 RSD
Brend: SNP
MASKA ZA UČVRŠĆIVANJE KOŽE SA EKSTRAKTOM NARA, ANTIRID (SNP FRUITS GELATO FIRMING MASK)
Maska za učvršćivanje kože sa ekstraktom nara, antirid (SNP Fruits Gelato Firming Mask) sadrži 500 mg ekstrakta nara bogatog estrogenom koji vraća koži elastičnost.Sadrži adenozin i ekstrakt cimeta koji su efikasni za poboljšanje stanja kože i prevenciju bora.Karakteristike:Balans svežeg voća i mle..
283,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)