Apotekaonline
Korpa

QUALITY OF LIFE LABS

Osnovana 1998. godine, Kualiti of Life® je osnovana sa ciljem da potrošačima omogući pristup širokom spektru suplemenata specifičnih za neku bolest formulisanih sa jedinstvenim nutraceutskim sastojcima.
Prekoračili smo dug put, pa tačno znamo u kom pravcu treba da krenemo kad vam isporučujemo visokokvalitetne, a povoljne dodatke. Nudimo sve ovo, istovremeno nastojeći da vam pružimo izvrsnu korisničku uslugu i prijateljsku podršku.
Uvek pratimo najnovije trendove u dodacima i na prvo mesto stavljamo želje naših kupaca. Zbog toga imamo zadovoljne kupce svuda i oduševljeni smo što smo deo industrije prirodnih proizvoda.
Kao kompanija posvećena razvoju proizvoda zasnovanih na dokazima, Kualiti of Life je jedina kompanija u industriji dodataka koja može dati ovu garanciju:
„Svaki pojedinačni sastojak svakog našeg proizvoda potkrepljen je ljudskim studijama i isporučuje se u dozama u skladu sa kliničkim istraživanjima.“
Posvećeni smo tome da vam ponudimo proizvode za koje smo uvereni da će pružiti stvarne rezultate. Bez izuzetaka. Bez kompromisa.
Zbog toga nam je zaista drago što ste ovde - mislimo da će vam se svideti! Interesi naših kupaca su nam uvek glavni prioritet, pa se nadamo da ćete uživati u našim proizvodima koliko i mi uživajući u tome da vam budu dostupni.
Motivisanim timom težimo da budemo kreativni umovi koji vam izmame osmeh na lice. Zato uvek tražimo inovativne nove sastojke koji će vam pružiti najbolje od najboljih! Verujemo u moć da nam zdravlje bude prioritet!
Značajne nagrade i priznanja
Počašćeni smo što su dva naša proizvoda osvojila NutrAvard za „Najbolji gotov proizvod godine:“
AHCC® patentirani ekstrakt lekovite pečurke, najistraženiji svetski specijalni imunološki dodatak * (2002)
VitaPKK®, prvi dodatak ishrani ikada koji sadrži novootkriveni vitamin PKK, koji čuva mitohondrijsku funkciju * (2010)
Čast nam je i da ponudimo dva proizvoda koji sadrže sastojke nagrađene NutrAvard-om:
Oligonol®, prvi komercijalno proizvedeni polifenol male molekularne težine, sa dokumentovanim efektima protiv starenja * (2007)
L-92®, sterilisani humani acidofilusstrain za zdravlje kože, koji se može naći u Ekekuel * (2016)
 NutrAvard je prestižna ceremonija održana na Natural Products Ekpo Vest, najvećem događaju u industriji koji okuplja više od 80.000 učesnika iz celog sveta.

Nema unetih proizvoda u kategoriji.