Apotekaonline
Korpa

PHARMA SWISS D.O.O.

PHARMA SWISS D.O.O. - Apoteka Online
GLOBIFER FORTE TABLETEOpis proizvoda:Gvožđe pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina. Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovekovom organizmu koje onda direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Esencijalno je za biosintezu hemoglob..
3.299,00 RSD
GLOBIFER PLUS TABLETEOpis proizvoda:Globifer plus je pomoćno lekovito sredstvo,namenjeno lečenju anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice,slabosti i zamora.Preporučuje se:Osobama sa dokazanom sideropeničn..
2.799,00 RSD
SMECTA GOOpis proizvoda:Protiv dijareje, zaustavlja i leči!Osnovna komponenta SmectaGo je diosmektit, prirodna glina koja pomaže u zaustavljanju i terapiji dijareje i ublažava bol u abdomenu.Dokazano je da:• Vezuje toksine i mikroorganizme i pomaže u njihovom uklanjanju iz Vaše..
690,00 RSD
VITAMIN C TABLETE SA PRODUŽENIM OSLOBAĐANJEMTroslojna tableta sa postepenim oslobađanjem tokom 24 h Dodatak ishrani za odrasle. Vitamin C doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma, normalnoj psihološkoj funkciji, normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnoj funkciji imunog sist..
660,00 RSD
MAGNEZIJUM TABLETE SA PRODUŽENIM OSLOBAĐANJEM SWISS+ Mg 24 Troslojna tableta sa postepenim oslobađanjem tokom 24 h. Magnezijum doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, održavanju normalnih kostiju i zuba, normalnoj sintezi proteina, normalnoj funkciji mišića, smanjenju um..
594,00 RSD
MAMAVIT PLUS KAPSULEOpis proizvoda:MamaVit Plus je najsavremenija formulacija za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.Delovanje: MamaVit plus je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena, pre, tokom i posle trudnoće..
1.849,00 RSD
MULTIVITAMIN TABLETE SA PRODUŽENIM OSLOBAĐANJEM Troslojna tableta sa postepenim oslobađanjem tokom 24 h. Dodatak ishrani sa zaslađivačima. Vitamin C doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, održavanju normalnog energetskog metabolizma, normalnom funkcionisanju nervnog I imunog sistema, regene..
900,00 RSD
Opšte je poznato da se u zemljama sa visokom potrošnjom ribe bolesti srca  i kardiovaskularna smrtnost  redje javljaju. Riblje ulje sadrži polinezasićene masne kiseline (PMK) – eikozapentaensku kiselinu (EPA) i dokozaheksaensku kiselinu (DHA), koje su neophodne za obavl..
799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)