Apotekaonline
Korpa

PARADOX

Paradox je porodična kompanija iz Velike Britanije sa sedištem u Severnoj Irskoj osnovana 2006. godine sa globalnim operacijama. Osnovan od vodećeg irskog osteopata dr. Geoffrei Haihurst-a, ime Paradox govori priču o našim proizvodima koji su stvoreni za preslikavanje arktičke i mediteranske dijete. Stručnjaci za omega 3 suplemente Paradok pruža prirodna rešenja za svakodnevnu zdravstvenu zaštitu pružajući širok spektar zdravstvenih blagodati mnogim telesnim sistemima pogodnim za celu porodicu. Sa naglaskom na rast i razvoj, blagostanje i sprečavanje starenja, Paradok je uspostavio seriju proizvoda najviše snage sa dokazanim rezultatima po konkurentnim cenama. Inicijalna ideja o Paradoku potekla je iz iskustva pacijenata dr Geoffrei Haihurst-a sa onim što je smatrao nekvalitetnim dodacima ribljeg ulja. Nakon izvesnog vremena, primetivši ne-korisne efekte koje su obični suplementi imali na zdravlje njegovih pacijenata, dr. Haihurst je utvrdio da je to bilo zbog 3 ključna faktora; pacijenti koji ne uzimaju riblje ulje redovno ili dovoljno dugo, pacijenti koji ne uzimaju dovoljno velike terapijske doze ribljeg ulja i pacijenti koji ne uzimaju kvalitetno ili ne-užeglo riblje ulje. Dr Haihurst je zaključio da je potrebno jedinstveno rešenje za vrhunski kvalitet i stabilnost dodataka omega 3 da bi se obezbedili blagotvorni ishodi za pacijente i ostatak populacije.
U početku je sprovedena pilot studija sa pacijentima koje je dr Haihurst lečio više od 20 godina. Usledio je zajednički projekat koji je uspostavljen sa najvišim odeljenjem za biomedicinske nauke u Velikoj Britaniji na Univerzitetu u Ulsteru, a koji je vodio dr Richard Ovusu-Apenten. Nakon opsežnih laboratorijskih ispitivanja, formulisani su pregledi literature, uključujući epidemiološke studije i klinička ispitivanja Paradox. Revolucionarni napredak u čistoći, kvalitetu i stabilnosti Omege, Paradox je stvorio novu generaciju Omega-a. Od skromnih početaka ručnog mešanja i flaširanja naše originalne tečnosti 3/6/9, Paradox je sada poznati brend Omega 3 dodataka sa portfeljem proizvoda u tečnom i kapsuliranom obliku. Porodice kojima veruju više od jedne decenije Paradok nastavlja da ide iz snage u snagu koja se trenutno distribuira širom sveta u preko 30 zemalja.

Brend: PARADOX
GRAVIDON A TABLETE
GRAVIDON A TABLETEOpis proizovda:GRAVIDON® A je dodatak prehrani koji sadrži 12 vitamina, 9 minerala, oligoelemente, probiotik (L. Rhamnosus) i đumbir.Prilagođeno za trudnice i dojilje.Za jak imuni sistem trudnica.Sastojci u dnevnoj dozi (1 tableta) % preporučeno dnevno Dopušten..
1.593,00 RSD
Brend: PARADOX
PARADOX OMEGA 3 CARDIO TG
PARADOX OMEGA 3 CARDIO TGOpis proizovda: Omega 3 sa prirodnim vitaminom D3 uz dodatak mono-nezasićenih masnih kiselina  Održava zdravo srce i cirkulaciju  EPA i DHA Omega-3 molekuli u Paradox-u imaju 155% veću stabilnost od običnog ribljeg ulja a koje potiče od polifenola &n..
1.261,00 RSD
Brend: PARADOX
PARADOX OMEGA CAPSULES
PARADOX OMEGA CAPSULESOpis proizovda: Omega 3,6 i 9 sa prirodnim vitaminima D3 i E  Balansirana mešavina potpuno prirodnih i čistih sastojaka  Sa prirodnim moćnim antioksidansima, polifenolima iz maslinovog ulja, koji obezbeđuju dokazanu stabilnost Bez ukusa na ribu..
794,00 RSD
Brend: PARADOX
PARADOX OMEGA MUMS
PARADOX OMEGA MUMSOpis proizovda:Omega 3 i 7 sa prirodnim vitaminima D3 i E Za zdravlje i dobrobit majke i bebe pre, za vreme i posle trudnoće Obezbeđuje optimalan razvoj mozga, očiju, imunog i nervnog sistema kod fetusa  Sa Omega 7 protiv sušenja u intimnom području žene  ..
727,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)