Apotekaonline
Korpa

PARADOX

PARADOX - Apoteka Online
Brend: PARADOX
GRAVIDON A TABLETEOpis proizovda:GRAVIDON® A je dodatak prehrani koji sadrži 12 vitamina, 9 minerala, oligoelemente, probiotik (L. Rhamnosus) i đumbir.Prilagođeno za trudnice i dojilje.Za jak imuni sistem trudnica.Sastojci u dnevnoj dozi (1 tableta) % preporučeno dnevno Dopušten..
1.593,00 RSD
Brend: PARADOX
PARADOX OMEGA 3 CARDIO TGOpis proizovda: Omega 3 sa prirodnim vitaminom D3 uz dodatak mono-nezasićenih masnih kiselina  Održava zdravo srce i cirkulaciju  EPA i DHA Omega-3 molekuli u Paradox-u imaju 155% veću stabilnost od običnog ribljeg ulja a koje potiče od polifenola &n..
1.261,00 RSD
Brend: PARADOX
PARADOX OMEGA CAPSULESOpis proizovda: Omega 3,6 i 9 sa prirodnim vitaminima D3 i E  Balansirana mešavina potpuno prirodnih i čistih sastojaka  Sa prirodnim moćnim antioksidansima, polifenolima iz maslinovog ulja, koji obezbeđuju dokazanu stabilnost Bez ukusa na ribu..
794,00 RSD
Brend: PARADOX
PARADOX OMEGA MUMSOpis proizovda:Omega 3 i 7 sa prirodnim vitaminima D3 i E Za zdravlje i dobrobit majke i bebe pre, za vreme i posle trudnoće Obezbeđuje optimalan razvoj mozga, očiju, imunog i nervnog sistema kod fetusa  Sa Omega 7 protiv sušenja u intimnom području žene  ..
727,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)