Apotekaonline
Korpa

llllllllllllll

llllllllllllll - Apoteka Online

HEPATO SLIM KAPSULE
HEPATO SLIM KAPSULEOpis proizvoda:REGULIŠITE TELESNU MASU I OČISTITE JETRU OD ŠTETNIH MATERIJA!• uravnotežava funkciju jetre,• regeneriše jetru,• eliminiše toksične materije iz organizma,• održava optimalnu telesnu masu.&nbs..
950,00 RSD
BIO BRAN 1000mg
BIO BRAN 1000mgOpis proizvoda:BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vla..
18.600,00 RSD
BIO BRAN 250mg
BIO BRANOpis proizvoda:BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vlakna. Ak..
7.440,00 RSD
GASTROLACT KESICE
GASTROLACT KESICEOpis proizvoda:Gastrolact je dijetetski proizvod za eliminaciju  Heliko bakterije (med. Helicobacter Pylori – HP) iz želuca i dvanaestopalačnog creva, ali i za otklanjanje posledica upala želuca i creva izazvanih ovom bakterijom !Delovanje:Gastrolact elimini&scaro..
4.899,00 RSD
HEPATOPROTECT KAPSULE
HEPATOPROTECT KAPSULEOpis proizvoda:LV-HepatoProtect ispoljava različite povoljne efekte na rad jetre i na samo tkivo jetre: – Zaštitno-hepatoprotektivno dejstvo na jetru (antioksidans, sprečava stvaranje slobodnih radikala, sprečava nastanak jedinjenja koja učestvuju u neutralizaci..
978,00 RSD
KANDIFIT KAPSULE
KANDIFIT KAPSULEOpis proizvoda:Namenjen je neutaralizaciji i sprečavanju rasta Candide albicans i to oralne (u ustima), intestinalne (želudac i creva), vulvo-vaginalne (reproduktivni organi žene), kožne (atletsko stopalo i druge kožne forme). Kandifit nema toksični efekat čak ni kod duže primene..
3.499,00 RSD
LV PHARM DEHIST
DeHist Snažno sredstvo protiv alergija.DeHist pomaže kod alergijskih stanja izazvanih viškom histamina, kao što su:svrab (posebno kože, očiju, nosa, ušiju, gornjeg nepca); koprivnjača (urtikarija); pojačani sekret iz organa za disanje; promene na koži slične de..
1.360,00 RSD
LV PHARM DIGEST FOOD
LV PHARM DIGEST FOODOpis proizvoda:DigestFood se primenjuje kod poremećaja digestije (intolerancija na pojedine sastojke hrane, laktoza i kazein iz mleka i mlečnih proizvoda, gluten iz žitarica) koja se manifestuje kao: – nadutost, – osećaj težine, – učestali gasovi, –..
990,00 RSD
LV PHARM MINERALNO-VITAMINSKA SMEŠA
LV PHARM MINERALNO-VITAMINSKA SMEŠAOpis proizvoda:Kompleks vitamina i minerala koji vas čini snažnim.LV-Mineralna-Vitaminska smeša predstavlja kompleks vitamina i minerala koji jačaju imunitet i potpomažu zdravlje čitavog organizma. Natrijum askorbat je najvažniji hidro..
1.038,00 RSD
LV PHARM NATRUJUM ASKORBAT KAPSULE
LV PHARM NATRUJUM ASKORBAT KAPSULEOpis proizvoda:LV-Pharm Natrijum-askorbat je najvažniji hidrosolubilni (rastvorljiv u vodi) antioksidans i snažan redukujući agens:Neophodan je za sintezu kolagena i drugih komponenata vezivnog tkiva. Doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Bitan je za nor..
1.038,00 RSD
LV PHARM NATRUJUM ASKORBAT PRAH
LV PHARM NATRUJUM ASKORBAT PRAHOpis proizvoda:LV-Pharm Natrijum-askorbat je najvažniji hidrosolubilni (rastvorljiv u vodi) antioksidans i snažan redukujući agens:Neophodan je za sintezu kolagena i drugih komponenata vezivnog tkiva. Doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Bitan je za normal..
1.154,00 RSD
LV PHARM NATURAL TWIST FAVE
LV PHARM NATURAL TWIST FAVEOpis proizvoda:Natural Twist Fave je dijetetski proizvod namenjen regulaciji hormonske neravnoteže. Smanjuje i ublažava simptome menopauze. Natural Twist Fave je jedini preparat na tržištu na bazi BOBA (AUTOHTONA BILJKA koja raste u Srbiji, NIJE GENETSKI MODIFI..
1.464,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)