Apotekaonline
Korpa

llllllllllllll

llllllllllllll - Apoteka Online
GASTROLACT KESICEOpis proizvoda:Gastrolact je dijetetski proizvod za eliminaciju  Heliko bakterije (med. Helicobacter Pylori – HP) iz želuca i dvanaestopalačnog creva, ali i za otklanjanje posledica upala želuca i creva izazvanih ovom bakterijom !Delovanje:Gastrolact elimini&scaro..
4.899,00 RSD
LV PHARM NATURAL TWIST FAVEOpis proizvoda:Natural Twist Fave je dijetetski proizvod namenjen regulaciji hormonske neravnoteže. Smanjuje i ublažava simptome menopauze. Natural Twist Fave je jedini preparat na tržištu na bazi BOBA (AUTOHTONA BILJKA koja raste u Srbiji, NIJE GENETSKI MODIFI..
1.464,00 RSD
UROBIOTICOpis proizvoda:UROBIOTIC – IDEALNA KOMBINACIJA PRIRODNIH SASTOJAKA ZA ELIMINACIJU EŠERIHIJE KOLI I ZDRAV URINARNI TRAKT.Zapremina urina i „dobre” bakterije koje žive u urinarnom traktu najčešće sprečavaju bakteriju E. coli da se razvije.U slučajevima ..
1.198,00 RSD
LV-GASTROPROTECT KAPSULEOpis proizvoda:LV-GastroProtect je dijetetski proizvod koji obnavlja sluzokožu želuca i vraća u normalu funkcionalnost želuca, dvanaestopalačnog creva i ostalih delova probavnog sistema!Delovanje:– Obnavlja sluzokožu želuca i creva. – Ublažava simptome gas..
939,00 RSD
BIO BRAN 1000mgOpis proizvoda:BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vla..
18.600,00 RSD
BIO BRANOpis proizvoda:BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vlakna. Ak..
7.440,00 RSD
HEPATO SLIM KAPSULEOpis proizvoda:REGULIŠITE TELESNU MASU I OČISTITE JETRU OD ŠTETNIH MATERIJA!• uravnotežava funkciju jetre,• regeneriše jetru,• eliminiše toksične materije iz organizma,• održava optimalnu telesnu masu.&nbs..
950,00 RSD
HEPATOPROTECT KAPSULEOpis proizvoda:LV-HepatoProtect ispoljava različite povoljne efekte na rad jetre i na samo tkivo jetre: – Zaštitno-hepatoprotektivno dejstvo na jetru (antioksidans, sprečava stvaranje slobodnih radikala, sprečava nastanak jedinjenja koja učestvuju u neutralizaci..
978,00 RSD
KANDIFIT KAPSULEOpis proizvoda:Namenjen je neutaralizaciji i sprečavanju rasta Candide albicans i to oralne (u ustima), intestinalne (želudac i creva), vulvo-vaginalne (reproduktivni organi žene), kožne (atletsko stopalo i druge kožne forme). Kandifit nema toksični efekat čak ni kod duže primene..
3.499,00 RSD
DeHist Snažno sredstvo protiv alergija.DeHist pomaže kod alergijskih stanja izazvanih viškom histamina, kao što su:svrab (posebno kože, očiju, nosa, ušiju, gornjeg nepca); koprivnjača (urtikarija); pojačani sekret iz organa za disanje; promene na koži slične de..
1.360,00 RSD
LV PHARM DIGEST FOODOpis proizvoda:DigestFood se primenjuje kod poremećaja digestije (intolerancija na pojedine sastojke hrane, laktoza i kazein iz mleka i mlečnih proizvoda, gluten iz žitarica) koja se manifestuje kao: – nadutost, – osećaj težine, – učestali gasovi, –..
990,00 RSD
LV PHARM MINERALNO-VITAMINSKA SMEŠAOpis proizvoda:Kompleks vitamina i minerala koji vas čini snažnim.LV-Mineralna-Vitaminska smeša predstavlja kompleks vitamina i minerala koji jačaju imunitet i potpomažu zdravlje čitavog organizma. Natrijum askorbat je najvažniji hidro..
1.038,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)