Apotekaonline
Korpa

HANSON MEDICAL

Od 1997. godine, Hanson Medical je vodeći proizvođač visokokvalitetnih čvrstih silikonskih implantata za kozmetičku i rekonstruktivnu hirurgiju. Naš bogat izbor implantata za lice dostupan je sterilno i spreman za upotrebu. Takođe nudimo širok spektar nesterilnih implantata za konturisanje tela, uključujući implantate za pektoralis, gluteal i tele. Pored toga, u retkim slučajevima kada jedan od naših implantata na zalihama ne odgovara računu, naši stručni tehničari mogu da naprave prilagođeni implantat na osnovu tačnih specifikacija hirurga.
Kvalitet i sigurnost su naš prioritet broj jedan u kompaniji Hanson Medical. Cela naša organizacija je potpuno svesna odgovornosti koja ide uz to što smo proizvođač medicinskih uređaja za implantaciju. Naši proizvodi su proizvedeni u strogoj saglasnosti sa svim primenljivim zahtevima industrije, FDA i GMP, kao i zahtevima našeg sopstvenog sistema kvaliteta sertifikovanog prema ISO 13485. Ulažemo značajno vreme i resurse kako bismo bili sigurni da su naši proizvodi najkvalitetniji i veoma smo ponosni na naš sistem kvaliteta i našu bezbednosnu evidenciju.
Ceo tim Hanson Medical-a obećava da će pružiti najbolje proizvode i usluge koje možda možemo. Ako ikada mislite da nismo ispunili ovo obećanje, iskreno se nadamo da ćete nas o tome obavestiti. Bilježimo svaku pritužbu koju primimo, bilo da se odnosi na proizvod, uslugu ili na neki drugi način. Ove povratne informacije se snimaju i dodaju u trendovski izveštaj koji se pregledava i analizira na mesečnim sastancima menadžmenta. Ove dragocene informacije koriste se za oblikovanje procedura, smernica i obuke zaposlenih. Cenimo vaše poslovanje i zahvaljujemo vam što poslujete s nama!

Nema unetih proizvoda u kategoriji.