Apotekaonline
Korpa

FYSIOLINE PHARMA YO

FYSIOLINE PHARMA YO - Apoteka Online
Snižava temperaturu u mikrocirkulaciji mekih tkiva, smanjuje provodljivost perifernih nerava i mišićnu napetost, pa se tako, brzo i efikasno olakšava bol i otok kod povreda i poremećaja mekih tkiva i zglobova. Ice power plus potpomaže antiinflamatorni proces i prirodni oporavak. Gel sa..
1.592,00 RSD
Ice power hladni gel je preparat sa dugotrajnim dejstvom. Kada se nanese na kožu gel kontinuirano isparava vezujući toplotu, i na taj način smanjuje temperaturu tkiva. Sadrži etarska ulja koja stimuliše metabolizam i oslobađanje toplote i pospešuje cirkulaciju tkivnih tečnosti. Ice pow..
855,00 RSD
Prva pomoć kod povreda mekog tkiva, kao što su istezanje ili rupture mišića i ligamenata Hitno zbrinjavanje i pomoćni tretman manjih opekotina Sprej naneti sa udaljenosti od oko 15 cm, u trajanju od najviše 5 sekundi Ponoviti ukoliko je neophodnoPakovanje: 200ml..
888,00 RSD
Rashlađivač za jednokratnu upotrebu Za tretman rana i povreda mekih tkiva, u cilju sprečavanja krvavljenja, otklanjanja bola i otoka, kao i za ublažavanje upalnih procesa Deluje duže od spreja Spreman za upotrebu bez prethodnog hlađenja Odličan dodatak priboru za prvu pomoć u kući, automobilu il..
423,00 RSD
Sredstvo za višekratnu upotrebu sa dvostrukim dejstvom Može se hladiti u frižideru i koristiti kao hladni oblog Može se zagrevati u toploj vodi ili u mikrotalasnoj pećnici i koristiti se kao topli oblog..
919,00 RSD
Prva pomoć kod povreda mekog tkiva, kao što su istezanje ili rupture mišića i ligamenata Hitno zbrinjavanje i pomoćni tretman manjih opekotina Sprej naneti sa udaljenosti od oko 15 cm Ponoviti ukoliko je neophodno. Sprej u obliku gela Produženo dejstvo u odnosu na običan sprej Mo..
1.217,00 RSD
Ice power topli gel je poslednja karika u terapijskom lancu. Primena toplog gela poboljšava cirkulaciju, zagreva i opušta mišiće. Dejstvo je bazirano na aktivnim sastojcima kao što su kamfor i capsaicin, koji stimuliše kapilarnu cirkulaciju i na taj način pobolj&sc..
953,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)