Apotekaonline
Korpa

DCP HEMIGAL

Priča o DCP- HEMIGAL-u počinje 1995-te i pomalo podseća na savremenu poslovnu bajku: osnivač i vlasnik Živorad Denić je, sa još dvoje zaposlenih, počeo sa radom u malom iznajmljenom prostoru u Leskovcu. Tokom godina kompanija se kontinuirano razvijala, držeći se bazičnih principa uspeha: praćenje trendova svetskog i srpskog kozmetičkog tržišta, odsustvo kopromisa u pogledu kvaliteta proizvoda, stroga interna kontrola izrade, efikasan transport proizvoda do kupaca.
DCP HEMIGAL je do juna 2006. godine obavljao svoju delatnost na više iznajmljenih lokacija u Leskovcu. Od onda, kompletna proizvodnja, laboratorije za razvoj i kontrolu kvaliteta i magacini objedinjeni su u novom objektu koji je projektovan tako da zadovolji zahteve dobre proizvođačke prakse u proizvodnji kozmetike.
Radeći postepeno i strpljivo uspeli smo da razvijemo veoma široku paletu proizvoda koji su aranžirani u kolekcije: Pavlogal, Fitogal, Ina Bella, Eliot, Abbronzare. Široko smo zastupljeni na srpskom tržištu, ali i na tržištima susednih država.
Sigurno je da danas, u 2012-oj, imamo mnogo razloga da budemo ponosni. Ipak, najponosnim nas čini zadovoljstvo i poverenje korisnika naših proizvoda.
Politika kvaliteta, životne sredine i dobre proizvođačke prakse u oblasti kozmetike:
DCP Hemigal d.o.o razvija i proizvodi kozmetičke proizvode koji su svrstani u kolekcije "Pavlogal", "Fitogal", "L’OCO", "Eliot", "Abbronzare" i "Fitodepil. Svi proizvodi su razvijeni u sopstvenoj laboratoriji i rezulat su sofisticirane tehnologije razvoja i proizvodnje, na bazi sirovina vrhunskog kvaliteta nabavljenih od najpoznatijih svetskih proizvođača, kao što su BASF, Evonik, Sabo, Schulke&Mayer, Zimmer Schwartz itd.
Primenom znanja i savremenih tehnologija bazirajući svoje poslovanje na međunarodno priznatim standardima kvaliteta prema ISO 9001:2015, životne sredine prema ISO 14001:2015 i dobre proizvođačke prakse u industriji kozmetike prema ISO 22716:2007  DCP Hemigal teži da bude lider u proizvodnji kozmetičkih proizvoda na Balkanu, prepoznat po kvalitetu proizvoda, pouzdanosti i otvorenosti za saradnju.
Kroz kontinuirane promene, koje se realizuju u okviru tržišta koje postavlja sve oštrije zahteve, resursa koji su ograničeni, konkurentnosti koja se teško stiče a lako gubi DCP Hemigal d.o.o. strateško opredeljenje temelji na:
Usreseđenosti na korisnika u cilju da se ispune zahtevi korisnika i težnji da se nadmaše njihova očekivanja.
Liderskoj ulozi rukovodstva i kreiranju okruženja koje ohrabruje saradnike da ostvaruju postavljene ciljeve i viziju.
Angažovanju kompetentnih ljudi koji imaju izgrađenu svest o svom doprinosu sistemima menadžmenta kvalitetom (QMS), životnom sredinom (EMS) i dobrom proizvođačkom praksom u industriji kozmetike(GMP), koji primenom znanja, stavovima prema poslu doprinose dostizanju planiranih i očekivanih rezultata kompanije.
Procesnom pristupu, upravljanju procesima i sistemom kao celinom koji se realizuje primenom PDCA ciklusa uz sveopštu usresređenost na „razmišljanje zasnovano na riziku“ u cilju iskorišćenja prilika i sprečavanja nepoželjnih rezultata tako da se ostvaruju predviđeni rezultati.
Sticanju novih znanja i veština kao i slobodnom razmenom iskustava unutar timova i zadovoljstvu pri obavljanju posla, kao i rezultatima DCP Hemigal d.o.o.
Poboljšanju kroz konzistentno ispunjavanje zahteva i bavljenje budućim potrebama i očekivanjima što predstavlja izazov za organizaciju koja posluje u sve dinamičnijem i kompleksnijem okruženju.
Donošenju odluka na osnovu činjenica poređenjem performansi referentnih menadžment sistema sa postavljenim ciljevima.
Menadžmentu međusobnim odnosima i razvoju uzajamno korisnih odnosa sa svim zaineteresovanim stranama radi stvaranja partnerstva i dugoročne saradnje.
Posvećenosti prevenciji zagađenja i zaštiti životne sredine kroz posvećenost ispunjavanju svojih obaveza za usklađenost koja se odnosi na utvrđene aspekte životne sredine i stalnom poboljšanju EMS učinka i EMS sistema upravljanja radi unapređenja performansi kao i razvoju svesti o posledicama neispunjenja usklađenosti.
Opredeljenju usaglašenosti najmanje sa odgovarajućim zakonskim i drugim zahtevima sa kojima se kompanija saglasila.

Brend: DCP HEMIGAL
GEL ZA DEZINFEKCIJU I SUVO PRANJE RUKU
GEL ZA DEZINFEKCIJU I SUVO PRANJE RUKUOpis proizvoda:Gel za dezinfekciju i suvo pranje ruku bez upotrebe sapuna i potrebe za ispiranjem. Pogodan je za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju ruku, a posebno u prilikama ograničenog pristupa vodi i sapunu i vanrednim potrebama za dezinfekc..
139,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)