Apotekaonline
Korpa

CARNATION

CARNATION - Apoteka Online
Brend: CARNATION
CARNATION JASTUČIĆI ZA ČUKALJ Opis proizvoda: Hipoalergijski, pogodni za osetljivu kožu idealni su za zaštitu bolnih čukljeva. Smanjuju pritisak i bol. Način upotrebe:  Neka stopala budu suva i čista. Odlepite flaster i postavite ga direktno na kožu. Najbolje rezultate ćete postići ak..
371,00 RSD
Brend: CARNATION
CARNATION NEVIDLJIVE GEL TRAKE ZA SANDALE Opis proizvoda: Bezbojne trake za smanjenje trenja i pritiska izrađene su od mekog, prozirnog gela. Zahvaljujući lepljivosti ostaju čvrsto na željenom mestu obezbeđujući dugotrajni komfor pri nošenju obuće sa trakama. Način upotrebe: Odlepite ..
883,00 RSD
Brend: CARNATION
CARNATION SEPARATOR PRSTIJU Opis proizvoda: Mekani, tanki i udobni polimer gel uklanja pritisak i trenje između prstiju. Sadrži mineralno ulje koje omekšava kožu. Udobno naleže između palca i drugog prsta, smanjuje pritisak i zaustavlja dalju deformaciju kosti. Napomena: Ne koristiti ako ..
557,00 RSD
Brend: CARNATION
CARNATION SPREJ ZA STOPALA Opis proizvoda: Svakodnevnom upotrebom postiže se prijatan miris stopala i izuzetan osećaj čistoće. Svojom specijalnom formulom pomaže da stopala ostanu suva sprečavajući znojenje i neprijatan miris. Način upotrebe: Bocu dobro protresite pre upotrebe i sa udaljenos..
722,00 RSD
Brend: CARNATION
CARNATION ZAŠTITNI JASTUČIĆ ZA ČUKALJ Opis proizvoda: Polimerni gel štitnik za čukalj omogućava dugotrajno smanjenje pritiska i bola. Sadrži mineralna ulja. Zahvaljujući obliku lako se pričvršćuje za palac i prilagođava obliku čuklja. Napomena: Ne koristiti ako je koža o&sca..
1.157,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)