Apotekaonline
Korpa

CARNATION

CARNATION - Apoteka Online
Brend: CARNATION
CARNATION JASTUČIĆI ZA ČUKALJOpis proizvoda:Hipoalergijski, pogodni za osetljivu kožu idealni su za zaštitu bolnih čukljeva. Smanjuju pritisak i bol.Način upotrebe:  Neka stopala budu suva i čista. Odlepite flaster i postavite ga direktno na kožu. Najbolje rezultate ćete pos..
371,00 RSD
Brend: CARNATION
CARNATION NEVIDLJIVE GEL TRAKE ZA SANDALEOpis proizvoda:Bezbojne trake za smanjenje trenja i pritiska izrađene su od mekog, prozirnog gela. Zahvaljujući lepljivosti ostaju čvrsto na željenom mestu obezbeđujući dugotrajni komfor pri nošenju obuće sa trakama.Način upotrebe: Odl..
883,00 RSD
Brend: CARNATION
CARNATION SEPARATOR PRSTIJUOpis proizvoda:Mekani, tanki i udobni polimer gel uklanja pritisak i trenje između prstiju. Sadrži mineralno ulje koje omekšava kožu. Udobno naleže između palca i drugog prsta, smanjuje pritisak i zaustavlja dalju deformaciju kosti.Napomena:Ne korist..
557,00 RSD
Brend: CARNATION
CARNATION SPREJ ZA STOPALAOpis proizvoda:Svakodnevnom upotrebom postiže se prijatan miris stopala i izuzetan osećaj čistoće. Svojom specijalnom formulom pomaže da stopala ostanu suva sprečavajući znojenje i neprijatan miris.Način upotrebe: Bocu dobro protresite pre upotrebe i sa uda..
722,00 RSD
Brend: CARNATION
CARNATION ZAŠTITNI JASTUČIĆ ZA ČUKALJOpis proizvoda:Polimerni gel štitnik za čukalj omogućava dugotrajno smanjenje pritiska i bola. Sadrži mineralna ulja. Zahvaljujući obliku lako se pričvršćuje za palac i prilagođava obliku čuklja.Napomena:Ne koristiti ako je ko..
1.157,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)