Apotekaonline
Korpa

BLAGOLEKS

BLAGOLEKS - Apoteka Online
Brend: BLAGOLEKS
Namena: Efikasno uklanja staračke pege, pege nastale tokom i nakon trudnoće, nakon  intenzivnog sunčanja, kao i za vreme hormonske kontraceptivne terapije. Vitalizuje protektivni sistem kože i podstiče regenerativnu sposobnost kože. Deluje protivupalno, otklanja crvenilo na koži izazvano UV zra..
0,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Dejstvo: Hrom, vitamini i pažljivo odabrani minerali jačaju organizam i usporavaju razvoj komplikacija koje sa sobom nosi dijabetes. Zahvaljujući biljnim komponentama DijabetSTOP reguliše poremećene metaboličke procese i kao dodatak konvencionalnoj terapiji lekovima pomaže u regulisanju nivo..
625,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Namena: Herbarektal se preporučuje za tretman unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida kao i za tretman analnih fisura. Biljni ekstrakti očvršćavaju zidove krvnih sudova, sprečavaju njihovo dalje širenje i pucanje. Stvaraju prijatan osećaj hlađenja, deluju protivupalno i ubrz..
467,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Namena: Linoderm Melem je namenjen za negu suve i osetljive kože tela i lica, za negu kože kod ekcema, neurodermatitisa, kontaktnog dermatitisa, te za negu kožnih poremećaja kod beba i male dece.Sastav: Melem sadrži ulje žutog noćurka (20%), afrički biljni puter i vitamin EUpotreba: Nanosi se u ..
489,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Namena: Efikasan masažni krem protiv bolova u zglobovima i mišićima.   Sastav: Zahvaljujući antireumatskom i analgetskom delovanju metilsalicilata i mentola, krem efikasno uklanja bolove u zglobovima i mišićima samo 5 minuta nakon primene. Glukozamin i MSM lokalno aplikovani deluj..
446,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Dejstvo: Nobol je kombinacija hondroprotektiva i antiinflamatornih omega-3 kiselina. Hondroprotektivi (glukozamin i hondroitin) potpomažu ishranu i izgradnju zglobne hrskavice, pomažu kod otežane pokretljivosti praćene bolom i jutarnje ukočenosti. Omega-3 masne kiseline su po strukturi slične arahid..
649,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Dejstvo: OsteoSTOP sadrži kalcijum, magnezijum i vitamin D u idealnom odnosu i predstavlja izvrsnu potporu kostima. Kalcijum u organskom obliku najlakše se iskorištava u organizmu i najbolje se resorbuje iz creva, posebno u kombinaciji sa magnezijumom i vitaminom D3. Lifeline  Ost..
799,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Dejstvo:Prostat je biljni preparat namenjen muškarcima Uspešno otklanja probleme učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja Odličan je uroantiseptik, stimuliše spermatogenezu i poboljšava potencijuSastav: Sadrži standardizovan ekstrakt bobica testeraste palme 160 ..
1.415,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Dejstvo:Riblje perlice sadrže riblje ulje bogato omega 3 nezasićenim masnim kiselinama i vitamine A i D. Vitamini A i D štite epitel, pomažu denticiju, omogućavaju pravilan razvoj kostiju i sprečavaju nastanak rahitisa. Omega-3 masne kiseline pomažu pravilan razvoj oka i mozga, smiruju ..
430,00 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Dejstvo: URO-balans je namenjen zdravlju urogenitalnog trakta. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i njihovu kolonizaciju.Sastav: Jedinstvena kombinacija probiotika Lactobacillus Rhamnosus Rosell 11 i sprašene brusnice PACran standardizovan na 1,5% proant..
920,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)