Apotekaonline
Korpa

APEXBIO

APExBIO Technology LLC je glavni dobavljač inhibitora / aktivatora malih molekula, složenih biblioteka, peptida, kompleta za analizu, fluorescentnih etiketa, enzima, modifikovanih nukleotida, sinteze mRNK i različitih alata za molekularnu biologiju. Imamo široku liniju proizvoda u preko 20 različitih istraživačkih oblasti kao što su rak, imunologija, neuronauke, apoptoza i epigenetika itd. Sa sedištem u SAD-u (Houston, Teksas), opslužujemo potrebe kupaca širom sveta.
Kvaliteti
Najpažljiviju pažnju posvećujemo kvalitetu naših proizvoda. Svi proizvodi su proizvedeni u skladu sa strogim smernicama i praćeni su sertifikatima o analizi, HPLC-om, masenim spektrom i HMNR-om, kao i in vitro validacijom. Proizvode APEkBIO citirali su mnogi vodeći časopisi kao što su Nature, Cell i Science.

Brend: APEXBIO
SISTEM ZA ODREĐIVANJE KONCENTRACIJE ŠEĆERA U KRVI
SISTEM ZA ODREĐIVANJE KONCENTRACIJE ŠEĆERA U KRVI-  Aparat napredne biosenzorske tehnologije i izuzetno malih dimenzija-  Za merenje je potrebna samo jedna kap sveže kapilarne krvi (zapremine 1,5 µl)-  Rezultat za 10 sekundi-  Memorija za 10 rezultata merenja..
3.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)