Apotekaonline
Korpa

4U PHARMA - dijetetski suplementi

4U PHARMA i www.apotekaonline.rs nude kvalitetne dijetetske suplemente u vidu vitamina i minerala za rast i razvoj Vaše dece. 4U Pharma je švajcarska kompanija, posvećena težnji da najkvalitetnije proizvode učini dostupnim i prilagodi ih potrebama porodice i dece.

Naši proizvodi su premium proizvodi u svojoj kategoriji, odlikuje ih visok kvalitet i potpuno su bezbedni za primenu kod naših najmlađih i najosetljivijih korisnika – novorođenčadi i odojčadi!

Brend: 4 YOU PHARMA
PROBIVAL+C+ZN KAPSULE Opis proizvoda:   Probiotik sa probiotikom koji najbrže zaustavlja dijareju  Rehidratacija – vraća svežinu i energiju organizmu  100 % PDU cinka –  ubrzava regeneraciju crevne sluznice i jača imunitet  100% PDU vitamina C ..
545,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
BEBYTOL D3 KAPSULE Opis proizvoda:     Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge nedelje nak..
528,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
BEBYTOL D3+K1 KAPSULE Opis proizvoda:     Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge nedelje ..
599,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
BIMUNAL SIRUP   Opis proizvoda:     Bimunal sirup za decu je namenjen jačanju imunog sistema,ublažavanju simptoma prehlade i gripa. Skraćuje trajanje virusnih i bakterijskih ihfekcija. Koristi se preventivno,kako bi se sprečilo negativno dejstvo štetnih agenasa i o..
1.299,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
MEGAKID KRILL GLA D Opis proizvoda:   Savremenom ishranom unos omega-3 je jako smanjen, prvenstveno zato što ne jedemo dovoljno masne ribe. Deca ne jedu ribu gotovo uopšte. Zbog toga unose manje od 20% preporučenog unosa omega-3 masnih kiselina dnevno. Razlozi za to su različiti – navike u i..
1.389,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
PROBIO C+ZN KAPSULE   Opis proizvoda:     Probiotik sa probiotikom koji najbrže zaustavlja dijareju  Rehidratacija – vraća svežinu i energiju organizmu  100 % PDU cinka –  ubrzava regeneraciju crevne sluznice i jača imunitet  100% PDU vitamina..
510,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
PROBIO CHOCO MEDVEDIĆI   Opis proizvoda:     Probiotik sa prebiotikom koji najbrže zaustavlja dijareju. Čokoladni medvedići neodoljivog ukusa koji deca vole.   Bez glutena, bez šećera i konzervansa.  Delovanje: Probiotik Sadrži visoku k..
0,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
PROBIO CHOCO-C-ZN MEDVEDIĆI   Opis proizvoda:   Česta promena vremena, naglo zahlađenje, polazak dece u vrtiće i škole posle raspusta, i boravak u zatvorenim prostorima predstavlja jedan od ključnih uzroka infekcija u ovo doba godine. Često i prekomerno pijenje antibiotika..
710,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)