Apotekaonline
Korpa

4 YOU PHARMA

Brend: 4 YOU PHARMA
PROBIVAL+C+ZN KAPSULEOpis proizvoda: Probiotik sa probiotikom koji najbrže zaustavlja dijareju Rehidratacija – vraća svežinu i energiju organizmu  100 % PDU cinka –  ubrzava regeneraciju crevne sluznice i jača imunitet  100% PDU vitamina C ..
545,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
BEBYTOL D3 KAPSULEOpis proizvoda:  Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge ned..
528,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
BEBYTOL D3+K1 KAPSULEOpis proizvoda:  Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge ..
599,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
BIMUNAL SIRUP Opis proizvoda:  Bimunal sirup za decu je namenjen jačanju imunog sistema,ublažavanju simptoma prehlade i gripa. Skraćuje trajanje virusnih i bakterijskih ihfekcija. Koristi se preventivno,kako bi se sprečilo negativno dejstvo štetnih agenasa i o..
1.299,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
MEGAKID KRILL GLA DOpis proizvoda: Savremenom ishranom unos omega-3 je jako smanjen, prvenstveno zato što ne jedemo dovoljno masne ribe. Deca ne jedu ribu gotovo uopšte. Zbog toga unose manje od 20% preporučenog unosa omega-3 masnih kiselina dnevno. Razlozi za to su različiti – na..
1.260,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
PROBIO C+ZN KAPSULE Opis proizvoda:  Probiotik sa probiotikom koji najbrže zaustavlja dijareju Rehidratacija – vraća svežinu i energiju organizmu  100 % PDU cinka –  ubrzava regeneraciju crevne sluznice i jača imunitet  100% PDU vitamina..
510,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
PROBIO CHOCO MEDVEDIĆI Opis proizvoda:  Probiotik sa prebiotikom koji najbrže zaustavlja dijareju. Čokoladni medvedići neodoljivog ukusa koji deca vole.   Bez glutena, bez šećera i konzervansa. Delovanje: Probiotik Sadrži visoku k..
0,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
PROBIO CHOCO-C-ZN MEDVEDIĆI Opis proizvoda: Česta promena vremena, naglo zahlađenje, polazak dece u vrtiće i škole posle raspusta, i boravak u zatvorenim prostorima predstavlja jedan od ključnih uzroka infekcija u ovo doba godine.Često i prekomerno pijenje antibiotika..
710,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
VIRANTO 1+VIRANTO 1+ je sirup PRIRODNOG sastava koji je efikasan lek za prehladu i grip.Njegovo jako dejstvo na viruse je klinički dokazano!Viranto 1+ sirup treba primeniti ODMAH, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa. Klinički je dokazano da primenjen  u terapijskoj do..
759,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)