Apotekaonline
Korpa

4 MOMS - bebi pribor

4 MOMS i Apoteka Online nude liniju proizvoda za hranjenje Vaše bebe. 

Hranilice 4moms olakšava hranjenje Vaše bebe. Magneti usmeravaju ladicu u položaj bez upotrebe dve ruke ili slaganja nezgrapnih šina. Činije i tanjiri ostaju na svom mestu na vrhu magnetne ladice kako bi se spriječilo neželjeno prosipanje i pomoglo pri samo-hranjenju.

Hranilice 4moms dizajnirana je za lako čišćenje, bez ikakvih tkanina za čišćenje, niti čvorovi i ostaci hrane da se ne zaglavi.

Brend: 4 MOMS
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA BežOpis proizvoda:3 podesiva položaja naslona za leđa za veću udobnost Vašeg deteta u različitim fazama hranjenja 6 podesivih visina Sunđerasti jastuk koji se jednostavno pere, udoban, vodootporan i jednostavan za čišćenje Držač za č..
24.799,00 RSD
Brend: 4 MOMS
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA LJubičastaOpis proizvoda:3 podesiva položaja naslona za leđa za veću udobnost Vašeg deteta u različitim fazama hranjenja 6 podesivih visina Sunđerasti jastuk koji se jednostavno pere, udoban, vodootporan i jednostavan za čišćenje Drž..
24.799,00 RSD
Brend: 4 MOMS
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA NarandžastaOpis proizvoda:3 podesiva položaja naslona za leđa za veću udobnost Vašeg deteta u različitim fazama hranjenja 6 podesivih visina Sunđerasti jastuk koji se jednostavno pere, udoban, vodootporan i jednostavan za čišćenje Dr..
24.799,00 RSD
Brend: 4 MOMS
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA SivaOpis proizvoda:3 podesiva položaja naslona za leđa za veću udobnost Vašeg deteta u različitim fazama hranjenja 6 podesivih visina Sunđerasti jastuk koji se jednostavno pere, udoban, vodootporan i jednostavan za čišćenje Držač za ..
24.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)