Apotekaonline
Korpa

Black Friday specijalni popusti

7NUTRITION VITAMIN D
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: 7NUTRITION
7NUTRITION VITAMIN D
Značaj vitamina D u organizmu je veoma veliki i ne postoji zamena za njega. Iako se ovaj vitamin sintetiše u organizmu, deficin vitamina D je vrlo česta pojava, naručito u toku zimskih meseci. On je neophodan kako za zdravlje kostiju, tako i za celokupno blagostanje organizma jer on čini prvu liniju..
801,55 RSD 943,00 RSD
ADRIEN GAGNON COLLAGEN TRIPLE ACTION KAPSULE
SNIŽENA CENA -33 %
ADRIEN GAGNON COLLAGEN TRIPLE ACTION KAPSULE
Adrien Gagnon Collagen Triple Action Kapsule su dodatak ishrani na kolagena. Adrien Gagnon Collagen Triple Action Kapsule pomaže u održavanju normalnog nivoa kolagena i u očuvanju hrskavice i kostiju.Naše telo proizvodi  kolagen do četrdesetih godina, nakog čega se njegova proizvodnja..
2.661,12 RSD 3.990,00 RSD
ADRIEN GAGNON COLLAGEN TRIPLE ACTION LIQUID
SNIŽENA CENA -30 %
ADRIEN GAGNON COLLAGEN TRIPLE ACTION LIQUID
Adrien Gagnon Collagen Triple Action Liquid je tečni kolagen visokog kvaliteta i stepena resorpcije u organizmu, koji ima pravu kombinaciju proteina kolagena, aminokiseline L-lizin i vitamina C koji pomaže ugradnju kolagena u tkiva.Naše telo proizvodi  kolagen do četrdesetih godina, nakog ..
3.024,00 RSD 4.335,00 RSD
ADRIEN GAGNON ZINC I VITAMIN C PASTILE
SNIŽENA CENA -19 %
ADRIEN GAGNON ZINC I VITAMIN C PASTILE
Adrien Gagnon Zinc + Vitamin C pastile su dodatak ishrani na bazi cinka i vitamina C, pastile sa ukusom šumskog voća.Delovanje: Doprinosi održavanju imuniteta Doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata i masnih kiselina Doprinosi normalnoj sintezi proteina Doprinosi formira..
1.185,24 RSD 1.470,00 RSD
AGU GIRAFFE BEZKONTAKTNI TOPLOMER
SNIŽENA CENA -26 %
Brend: AGU
AGU GIRAFFE BEZKONTAKTNI TOPLOMER
AGU Giraffe beskontaktni toplomer meri temperaturu bez dodirivanja kože. Potrebna je samo 1 sekunda da se temperatura ocita sa tacnošcu od ±0,2°C. Signalizira završetak merenja i obaveštava zvučnim i svetlosnim signalom ako je temperatura povišena. AGU Giraffe beskontaktni toplomer može takođe merit..
6.212,20 RSD 8.385,00 RSD
AGU PENGUIN NAZALNI ASPIRATOR
SNIŽENA CENA -27 %
Brend: AGU
AGU PENGUIN NAZALNI ASPIRATOR
AGU Penguin nazalni aspirator za udobno i brzo čišćenje nosa za novorođenčad i decu.  AGU Penguin nazalni aspirator je specijalno dizajniran za čišćenje nosa novorođenčeta ili deteta kod kuće ili na putu. Mekani i udobni nastavci aspiratora (dostupni su i kratki i dugi) omogućavaju in..
5.019,60 RSD 6.885,00 RSD
AGU TOPLOMER INFRACRVENI SMART BRAINY
SNIŽENA CENA -24 %
Brend: AGU
AGU TOPLOMER INFRACRVENI SMART BRAINY
AGU toplomer infracrveni smart brainy čini merenje temperature i čuvanje rezultata veoma jednostavnim i preciznim. Temperatura se može meriti na dva načina: merenjem u unutrašnjosti ušnog kanala ili na čelu. Vrednosti merenja se čuvaju u jedinstvenoj AGU aplikaciji. Istorija merenja se takođe čuva i..
7.430,61 RSD 9.732,00 RSD
AGU WALLY PAMETNA VAGA ZA BEBE
SNIŽENA CENA -34 %
Brend: AGU
AGU WALLY PAMETNA VAGA ZA BEBE
Agu Wally pametna vaga za bebe sa stadiometrom čini merenje težine i visine deteta lakim i prijatnim. Čuvanje i analiziranje podataka je praktično i jednostavno. Agu Wally pametna vaga za bebe se kontroliše ručno ili uz pomoć jednostavne AGU aplikacije. Praćenje bebine težine i razvoja je ..
11.518,38 RSD 17.535,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
FERTIL MAX GEL - Preparat za prirodno začeće i pokretljivost spermatozoida
Fertil Max gel je vaša tajna oružja u borbi protiv neplodnosti i sanjanju o roditeljstvu!Fertil Max gel je odličan izbor za parove koji žele prirodno začeće. Sastojci u gelu su pažljivo odabrani i kombinovani da pruže optimalnu sredinu za spermatozoide, pomažući im da se lakše kreću i postignu cilj ..
1.463,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
FERTIL MAX KAPSULE - Preparat za povećanje potencije i libida
Fertil Max kapsule su odličan izbor za sve muškarce koji žele da poboljšaju svoju reproduktivnu funkciju, povećaju potenciju i libido na prirodan način.Fertil Max zahvaljujući kombinaciji svojih sastojaka ima pozitivan efekat na proces spermatogeneze, povećanje koncentracije i poboljšanje pokretljiv..
5.850,00 RSD
PROLIFE BEZKONTAKTNI TOPLOMER FR200
SNIŽENA CENA -22 %
Brend: PROLIFE
PROLIFE BEZKONTAKTNI TOPLOMER FR200
Beskontaktni toplomer Prolife FR200 je uređaj za merenje temperature kojim se mogu dobiti tačne vrednosti na udaljenosti od tela i predmeta, bez dodirivanja istih. Beskontaktni toplomer Prolife FR200 ima veoma osetljiv senzor koji može da očita toplotu tela i izračuna vrednost njegove temperature. G..
5.879,98 RSD 7.500,00 RSD
PROLIFE PA2 BASIC AD DIGITALNI MERAČ KRVNOG PRITISKA ZA NADLAKTICU
SNIŽENA CENA -5 %
Brend: PROLIFE
PROLIFE PA2 BASIC AD DIGITALNI MERAČ KRVNOG PRITISKA ZA NADLAKTICU
Prolife PA2 Basic AD digitalni merač krvnog pritiska za nadlakticu sa integrisanim prikazom datuma/vremena je potpuno automatski, digitalni uređaj za merenje krvnog pritiska za upotrebu na nadlaktici, koji omogućava vrlo brzo i pouzdano oscilometrijsko merenje krvnog pritiska, kao i pulsa. Prolife P..
6.391,98 RSD 6.750,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 709 (60 strana)