Apotekaonline
Korpa

Black Friday najbolje cene

Brend: WALMARK
ARTHROSTOP GEL
ArthroStop Gel je jedini hondroprotektor u obliku gela koji sadrži kombinaciju efikasnih farmakološki aktivnih supstanci (glukozamin, MSM, Boswellin, eterična ulja eukaliptusa i kleke, kamfor i mentol). Ove supstance brzo prodiru u zglobne strukture i ispoljavaju antiinflamatorno, antiedemato..
1.125,00 RSD
Brend: HEMOFARM
ARTHROSTOP INTENSIVE 60 TABLETA
ArthroStop Intensive je dodatak ishrani koji predstavljaju kombinaciju sastojaka koja se bazira na tri gradivna elementa hrskavice zglobova: glukozamin sulfat, hondroitin sulfat i kolagen tip II. ArthroStop intensive tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova.Sasta..
2.850,00 RSD
ARTHROSTOP RAPID TABLETE
SNIŽENA CENA -19 %
Brend: WALMARK
ARTHROSTOP RAPID TABLETE
ArthroStop® RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova. Specijalna formulacija klinički dokazanih supstanci – glukozamina, hondroitina i Boswellina (patentno zaštićen ekstrakt kore drveta Boswellia serrata) efikasno deluje na sve zglobove (koleno, kuk, ostali..
1.894,00 RSD 2.325,00 RSD
JUGOREMEDIJA ZVIZ UP MG RELAX
SNIŽENA CENA -54 %
Brend: JUGOREMEDIJA
JUGOREMEDIJA ZVIZ UP MG RELAX
DelovanjeZviz UP Mg RELAX DIRECT je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt stigme tučka šafrana, melatonin, magnezijum, vitamie B2 i B6. Preporučuje za opuštanje i relaksaciju osobama koje su pod stresom i koje osećaju simptome hroničnog umora. Magnezijum je važan mineral neophodan za održavanje ..
429,00 RSD 937,00 RSD
Brend: WALMARK
MARSOVCI PROIMUN ACUTE PRAŠAK A5
Marsovci® PROimun Acute je brza podrška imunološkom sistemu. Ovaj prašak je dodatak ishrani sa ukusom maline, koji sadrži beta-glukane, ekstrakt ploda zove i lista matičnjaka, vitamin C, cink, inulin i galaktooligo-saharide.Delovanje:Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema ..
1.059,00 RSD
Brend: WALMARK
MARSOVCI PROIMUNE ACUTE SIRUP 150ML
Marsovci Proimun Acute je sirup za poboljšanje imuniteta kod dece i odraslih.Delovanje:Zova doprinosi zdravlju imunog sistema. Plod i cvet zove imaju snažno antivirusno i antioksidativno dejstvo, tradicionalno se koriste za ublažavanje ranih simptoma prehlade, gripa, problema sa..
949,00 RSD
Brend: WALMARK
MARSOVCI SA IMUNEFFECTOM
Marsovci sa ImunEffectom predstavljaju najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti decu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. U sebi sadrže jedinstveni ImunEffect kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabra..
900,00 RSD
Brend: WALMARK
MARSOVCI SA PREBIOTIKOM
Pomaže u održavanju ravnoteže i regulaciji crevne flore. Pospešuje varenje i normalan rad creva. Poboljšava opšte stanje organizma i pospešuje vitalnost. Pomaže pravilan rast i razvoj. Doprinosi jačanju imuniteta.Način upotrebe1 tabletu dnevno otopiti u ustima, posle jela.DejstvoMa..
900,00 RSD
Brend: WALMARK
MARSOVCI SIRUP
Marsovci sirup predstavlja najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti decu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. Marsovci u sebi sadrže jedinstveni ImunEffect kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabranim..
920,00 RSD
MULTI ESSENCE IMMUNO - Mikrogranule za direktnu primenu za imunitet
SNIŽENA CENA -76 %
Brend: ALKALOID
MULTI ESSENCE IMMUNO - Mikrogranule za direktnu primenu za imunitet
Multi Essence Immuno - mikrogranule za direktnu primenu za imunitet, predstavlja dodatak ishrani u obliku kesica za direktnu primenu, prijatnog ukusa limuna.Mikrogranule za direktnu primenu Multi Essence Immuno obezbeđuju potrebnu količinu vitamina i minerala, u cilju zadovoljavanja povećanih potreb..
117,00 RSD 495,00 RSD
MULTI ESSENCE VITAMIN D3 1000 IU
SNIŽENA CENA -60 %
Brend: ALKALOID
MULTI ESSENCE VITAMIN D3 1000 IU
Multi essence vitamin d3 1000 iu je kao hrana za posebne medicinske namene, zadovoljava povećane potrebe za vitaminom D3 kod odraslih.Proizvod je namenjen za dijetetsku regulaciju stanja i bolesti kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D.Karakteristike:Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji ..
180,00 RSD 455,00 RSD
MULTI ESSENCE VITAMIN D3 2000 IU
SNIŽENA CENA -60 %
Brend: ALKALOID
MULTI ESSENCE VITAMIN D3 2000 IU
Multi essence vitamin d3 2000 iu je kao hrana za posebne medicinske namene, zadovoljava povećane potrebe za vitaminom D3 kod odraslih.Proizvod je namenjen za dijetetsku regulaciju stanja i bolesti kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D.Karakteristike:Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji ..
270,00 RSD 676,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 29 (3 strana)