BIOVITAL OSTEO MAX K2

Opis proizvoda:

Biovital OsteoMaxK2 kapsule za osteoporozu


Namena: Original Osteo MaxK2 je jedinstvena i prirodna formulacija za očuvanje i jačanje KOSTIJU i krvnih sudova.  Preporučuje se svim osobama srednjeg i starijeg životnog doba, posebno ženama, za čvrste i zdrave kosti, za PREVENCIJU i kao dopuna u lečenju OSTEOPOROZE. Povećan unos kalcijuma i vitamina D izuzetno važan i potreban u periodu rasta i starijem životnom dobu kao i kod žena u trudnoći, tokom dojenja, pre- i u menopauzi. VITAMIN K2 je taj koji aktivizira osteokalcina kako bi se kalcijum pravilno ugradio u kosti. 

 

  • Vitamin K2 u obliku MK-7 je ekstrakt japanske fermentisane soje Natto, koji sadrži najveću količinu prirodnog vitamina K2. Neophodan je za pravilno iskorišćavanje resorbovanog kalcijuma i njegovo potpuno ugrađivanje u kosti. Sprečava stvaranje kalcifikata u ARTERIJAMA, krvnim sudovima, hrskavici i mekim tkivima. 
  • Vitamin D3 je u obliku holekarciferola koji omogućava apsorpciju kalcijuma i stimuliše sintezu osteokalcina. NEOPHODAN je za sve vitalne funkcije. 
  • Kalcijum je mineral neophodan za rast i JAČANJE kostiju i zuba. Može da redukuje krvni pritisak i nivo holesterola. Nedostatak kalcijuma vezuje se za pojavu rahitisa kod dece i nastanak osteomalacije i osteoporoze kod odraslih. 

 

Sastav:kalcijum karbonat 600 mg, kalcijum citrat 100 mg, vitamin K2 (Menakonin-7), vitamin D3 (holekalciferol), želatin(omotač kapsula).

Alergen info: NE sadrži mleko, gluten.

NE sadrži: GMO (genetičko modifikovane organizme).

BEZ ADITIVA.

Neto količina: 49,5 g (60 kapsula)

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

BIOVITAL OSTEO MAX K2

  • Brend: BIOVITAL
  • Šifra: 20161100
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.890,00 din


Tagovi: biovital, osteo, max, k2, hrskavica, zglobovi, osteoartitis, ligamenti, sportske, povrede, osteoporoza, kosti, kalcijum, vitamin-d3, vitamin-k2