• CELIA PRE

CELIA PRE

Opis proizvoda:

Celia® PRE- Početno mleko za prevremeno rođenu odojčad kao i odojčad sa malom telesnom masom na rođenju

Celia®PRE je inovativna mlečna formula koja zadovoljava specifične nutritivne potrebe prevremeno rođenih beba i beba sa malom telesnom masom na rođenju, sa:

 

-          LipoFerTM    -Mikroenkapsulirano gvožđe koje omogućava bolju apsorpciju. Gvoždje doprinosi razvoju prirodnog odbrambenog mehanizma bebe.

-          Prolacta® - patentirana formula sa optimalnom kombinacijom proteina.  Bogat triptofanom koji doprinosi kognitivnom razvoju bebe.

-          Esencijalne masne kiseline ( omega 3 i omega 6 koje u optimalnom odnosu  doprinose razvoju moždanih struktura i vida.)

PRE Celia®, sa visokom kalorijskom vrednošću i sadržajem proteina, prilagođena je svakodnevnoj ishrani prevremeno rođenih beba i beba sa telesnom masom na rođenju iznad 1500 g.

 

Neto masa: 400 g

 

Važne napomene:

Dojenje  (bez dodavanja vode ili drugih namirnica) je najbolji način ishrane za decu do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji je štetna po zdravlje novorođenčeta, a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem;

Celia® PREse može koristiti samo uz savet zdravstvenih radnika, koji su kvalifikovani da se brinu o zdravlju odojčeta i koji su nezavisni od proizvođača hrane za odojčad i malu decu, a na bazi individualnih potreba tokom rasta i razvoja odojčeta. Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci do kraja druge godine starosti deteta.

 

Nije za parenteralnu primenu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

CELIA PRE

  • Brend: CELIA
  • Šifra: 20160750
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.316,00 din


Tagovi: hrana, bebe, celia, omega-3, omega-6, mleko, vitamin, d, odojčad, gvožđe, protein, taurin, bez glutena, saharoze