Apotekaonline
Korpa

ARTHROSTOP MSM TABLETE

ARTHROSTOP MSM TABLETE
Trenutno nema u nabavci
ARTHROSTOP MSM TABLETE
929.00 RSD
  • Lager: Trenutno nema u nabavci
  • Brend: WALMARK
  • Šifra proizvoda: BR-4589
Pregleda: 2999

Opis proizvoda

Tablete ArthroStop® MSM sadrže maksimalnu preporučenu količinu od 1.500 mg glukozamina u kombinaciji sa supstancama koje imaju dokazano dejstvo protiv upale i bolova u zglobovima – MSM i Boswellia serrata. Ova kombinacija visoko efikasnih aktivnih supstanci povoljno utiče na ishranu zglobova i celog lokomotornog sistema.

DEJSTVO:
-  Smanjuje bol u zglobovima
-  Štiti hrskavicu i pomaže njenu regeneraciju
-  Smanjuje ukočenost i poboljšava pokretljivost i elastičnost zglobova
-  Obezbeđuje supstance neophodne za izgradnju i aktivnost zglobne hrskavice
-  Pomaže u očuvanju zdravih zglobova, kostiju, tetiva i ligamenata
-  Preporučuje se kod povećanog opterećenja nosećih zglobova (težak fizički rad, sport, višak kilograma)

SASTAV:
                                                        U 3 tablete        % PDU*
Glukozamin hidrohlorid                      1500,0mg             -
MSM                                                   300,0mg               -
Boswellia serrata                               24,99mg               -
Mangan                                               0,99mg             49,5
* % preporučenog dnevnog unosa
- dnevna vrednost nije ustanovljena

Glukozamin hidrohlorid predstavlja najčistiji oblik glukozamina, supstance koju ljudski organizam prirodno proizvodi. Glukozamin ulazi u sastav zglobne hrskavice, obezbeđuje njenu elastičnost i neophodan je za nesmetan rad zglobova. Uzimanje većih količina glukozamina ima povoljan uticaj na stvaranje hrskavice i štiti hrskavicu od oštećenja koja mogu nastati usled zapaljenja zglobova i uzimanja lekova protiv bolova i upale. Glukozamin podržava pokretljivost i pomaže u održavanju gipkosti i fleksibilnosti zglobova.

MSM (metilsulfonilmetan) je supstanca koja je, kao donor sumpora, neophodna za sintezu kolagena i vezivnog tkiva uopšte. MSM podržava pravilnu izgradnju i funkciju hrskavice i kostiju i omogućava adekvatnu funkciju zglobova, tetiva i ligamenata. Smatra se da MSM ima i značajan antiinflamatorni i antireumatski efekat.

Boswellia serrata je biljni ekstrakt koji predstavlja izvor bosvelinskih kiselina. Ima snažan antiinflamatorni efekat i doprinosi smanjenju bolova u zglobovima.

Mangan je element koji je neophodan za izgradnju zdravih i jakih kostiju, hrskavice i mekih tkiva.

NAČIN UPOTREBE:
1 tableta dnevno sa vodom, posle jela. Optimalan efekat se postiže nakon 4-12 nedelja redovne primene. Tretman se može ponoviti po potrebi. Za maksimalan efekat, uz tablete ArthroStop®, preporučuje se korišćenje ArthroStop® gela za lokalni tretman bolnih zglobova i mišića.

PAKOVANJE: 30 tableta

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.