Apotekaonline
Korpa

ARTEROPROTECT KAPSULE

ARTEROPROTECT KAPSULE
828,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: ABELA PHARM
 • Šifra proizvoda: BR-6515

Opis proizvoda

Kome je namenjen?
ARTEROprotect  je alternativa za pacijente koji ne mogu da koriste statine.
Neželjeni efekti većine statina su brojni: poremećaj funkcije jetre, bolovi u mišićima, razgradnja mišićnog tkiva. Zbog toga je određeni broj pacijenata prinuđen da prekine sa terapijom. ARTEROprotect je bezbedna, prirodna alternativa, koja nema neželjnih efekata čak ni posle dugotrajne terapije.

ARTEROprotect je dopuna terapiji statinima kod povišenog holesterola.
Kod pacijenata sa visokim vrednostima ukupnog i LDL holesterola potrebne su visoke doze statina ili kombinacija statina sa drugim lekovima, što može dovesti do izraženijih i težih neželjenih efekata. Sa dodatkom ARTEROprotect-a moguće je postići dejstvo bez dodatnog povećanja doze statina.

ARTEROprotect  je idelan dijetetski suplement namenjen osobama koje imaju blago povišen holesterol.
Obzirom da je povišen ukupan i LDL holesterol glavni uzrok ateroskleroze, primena ovog prirodnog preparata može usporiti proces ateroskleroze i tako smanjiti rizik od nastanka koronarne bolesti srca i kardiovaskularnih bolesti.

ARTEROprotect može biti i dopuna ishrani kod osoba koje imaju snižen HDL holesterol.
Dobar (HDL) holesterol štiti krvne sudove od ateroskleroze. Čak i ako je loš holesterol normalan, smanjen nivo, dobrog, HDL holesterola povećava rizik o kardiovaskularnih bolesti.  ARTEROprotect® povećava nivo HDL holesterola i ima protektivni efekat na organizam.

ARTEROprotect smanjuje slepljivanje trombocita.
Uticaj jedne kapsule ARTEROprotect na smanjenje slepljivanja trombocita je isti kao i efekat 100 mg aspirina. Smanjenjem slepljivanja trombocita smanjuje se rizik od srčanog i moždanog udara.

ARTEROprotect smanjuje vaskularnu kalcifikaciju i tako povećava elastičnost krvnih sudova.
Većina osoba tokom vremena stvara depozite kalcijuma u glavnim arterijama, koji smanjuju elastičnost krvnih sudova, što može dovesti do povišenog krvnog pritiska, uvećanja srca, nedovoljne prokrvljenosti srca, mozga i ostalih organa. Pacijenti sa arterijskom kalcifikacijom imaju lošiju prognozu u odnosu na one bez ili blagom kalcifikacijom. Stoga, ARTEROprotect® svojim delovanjem može poboljšati ishod bolesti.

Dejstvo:
ARTEROprotect je dijetetski suplement namenjen održavanju i unapređenju zdravlja kardiovakularnog sistema, koji:

 •         Snižava loš holesterol
 •         Povećava DOBAR holesterol
 •         Smanjuje slepljivanje trombocita
 •         Sprečava i smanjuje kalcifikaciju
 •         Vraća elastičnost i prohodnost krvnih sudova

ARTEROprotect je dvokomponentni dijetetski suplement koji u sebi sadrži:

 •         Vitamin  K2-MK7
 •         90%-tni octacosanol

Vitamin K2 – MK7  sprečava taloženje kalcijuma u krvnim sudovima i snažno utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Vitamin K2-MK7 u ARTEROprotect-u  se dobija  patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnologija, koja uključuje procese selektivne ekstrakcije i prečišćavanja, garantuje  dobijanje all-trans, bioaktivnog oblika vitamina K2-MK7, u izuzetno visokom procentu (>99%).

Octacosanol je glavni sastojak smeše primarnih alkohola izolovane iz voska šećerne trske. Sadržaj octacosanola u ovoj prirodnoj smeši se kreće od 20 %  do 60%.  U sastav preparata ARTEROprotect ulazi supstanca koja sadrži čak 90% čistog octacosanola. Specijalnom tehnologijom prečišćavanja i koncentrovanja dobijena je supstanca koja zbog svoje čistoće i koncentracije ima pojačano dejstvo.

Visokokoncentrovani Octacosanol iz preparata ARTEROprotect® deluje na smanjenje ukupnog i LDL holesterola i povećanje HDL holesterola. Pored toga, Octacosanol pokazuje i povoljan efekat na smanjenje agregacije trombocida.

Pozitivan efekat na sniženje holesterola je pokazano i kod zdravih, ali i kod osoba sa šećernom bolešću, povišenim pritiskom, poremećajem funkcije jetre, kod žena u menopauzi.

Način upotrebe:
Odrasli: 1 kapsula dnevno, uz obrok.

Napomene:
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti!

Upozorenja:

 • Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.
 • Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 18 godina, bez predhodne konsultacije sa lekarom.
 • Osobe koje su na terapiji antikoagulansima, trebalo bi da konsultuju lekara pre uzimanja ovog preparata.

Način čuvanja:
Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

Pakovanje: 20 kapsula
 

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).