BIOVITAL LIVER PROTECT

Opis proizvoda:

Dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ploda sikavice sa 130 mg Silimarina i 240 mg suvog ektrakta artičoke za podršku zdrave jetre, ČIŠĆENJE jetre, DETOKSIKACIJU i prevenciju.

Namena: Aktivni sastojci ekstrakta semena sikavice (silimarin) i lista artičoke mogu doprineti uspostavljanju normalne FUNKCIJE JETRE i digestivnog trakta, kao i regulaciji nivoa HOLESTEROLA u krvi. 

Preporučuje se primena proizvoda osobama sa oštećenjem jetre uzrokovanim ALKOHOLOM, LEKOVIMA i drugim faktorima, osobama sa digestivnim tegobama kao što su dispepsija, osećaj prepunjenosti i nadimanje, kao i osobama sa blagom do umerenom HIPERHOLESTEROLEMIJOM.

Silimarin je snažan antioksidans koji štiti i pomaže obnovu ćelija jetre jer ubrzava proces obnavljanja oštećenih ćelija i može pomoći kod ranijih oštećenja. Blokira prodor toksina i potiče njihovo uklanjanje iz ćelija. Koristi se kao dodatna terapija zapaljenskih hroničnih bolesti jetre, ciroze jetre i toksičnih oštećenja jetre. Preporučuje se kao zaštita organizma od toksičnih efekata različitih hemikalija. 

Artičoka dodatno štiti jetru jer pospješuje izlučivanje žuči. Preporučuje se kod masne jetre i masnoće u krvi. Ekstrakt artičoke podstiče stvaranje žuči, ključne za rastaranje masti i holesterola, koji inače dovode do žučnih kamenaca. Povoljno utiče na zdravlje srca i krvnih žila. Dodatno pospešuje zaštitni učinak silimarina.
 

Sastav: suvi ekstrakt ploda sikavice (Silybium Marianum) sa 80% silimarina, suvi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus), želatin (omotač kapsula).

Alergen info: NE sadrži mleko, gluten.

NE sadrži: GMO (genetičko modifikovane organizme).

BEZ ADITIVA.

Neto količina: 30 g (60 kapsula)

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

BIOVITAL LIVER PROTECT

  • Brend: BIOVITAL
  • Šifra: 20161103
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.980,00 din


Tagovi: biovital, liver, protect, nega, jetra, detoksikacija, silimarin, artičoka, antioksidans, imunitet, virusi, antibiotik, upale, kurkuma, likopen, jetra,