Meni
Korpa

Alpenkräuter krema 200ml

Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
Alpenkräuter krema 200ml
1.390,00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: Medisana
  • Šifra proizvoda: 20160024
Kupovina: 21
Pregleda: 18

Alpenkräuter-Emulsie

Orginalna nemačka receptura

Prirodna krema na bazi alpskih lekovitih biljki, nemačke proizvodnje

Alpenkräuter je prirodna krema namenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje. Alpenkräuter krema je nastala davnih tridesetih godina prošlog veka, napravljena po tradicionalnoj recepturi i sastavljena od brojnih lekovitih biljki kao što su: menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr. 

Efikasna je kod ublažavanja bolova i primene kao što su: 
- bolovi u leđima i ukočenost, 
- reumatska obolenja i bolovi u mišićima i zglobovima
- oporavak nakon preloma, uganuća i istegnuća
- bolovi i ukočenost vrata
- povrede kolena, ramena, kukova

Pre mnogo godina, a prvi put, Alpenkräuter krema je našla primenu u nemačkom Olimpijskom komitetu, kao terapija i pomoć sportistima. Danas ova krema zbog svoje velike efikasnosti, ima široku primenu pri otklanjanju svih vrsta bolova, a posebno u svetu sporta gde se primenjuje nakon sportskih povreda, upala i istegnuća mišića. Ukoliko imate problem sa lošom cirkulacijom, bolove u nogama i venama, glavobolje, dovoljno je da utrljate kremu na bolno mesto i nakon nekoliko minuta, primetićete promenu i efikasno delovanje. Bolovi će nestati ili se znatno umanjiti. Ovaj proizvod možete koristiti i kod ublažavanja nateklina, upala, alergija ili ujeda insekata. Alpenkräuter krema će svojim delovanjem ublažiti svrab i crvenilo na koži.

Alpenkräuter krema efikasno pomaže kod problema loše cirkulacije, upale mišića, istegnutih tetiva, istrošenosti zglobnog maziva, povrede kolena, ramena, kukova, ukočenosti i bolova u vratu i leđima ...  Delotvorna je kod reumatskih oboljenja i sportskih povreda. Alpenkräuter krema ne zadržava se na koži nego se odmah upije, pecka, hladi i prodire dublje do kosti, mišića i zglobova.  

Osećajte se dobro i unesite novu snagu u vaše telo kroz masažu i refleksnu masažu koristeći Alpenkräuter kremu. Masaža i refleksna masaža su stare tehnike u očuvanju zdravlja. Opuštaju zgrčene, ukočene, napete mišice, oživljavaju zglobove i kosti, podstiču bolju prokrvljenost i utiču na opštu dobrobit duše – duha – tela.

Alpenkräuter krema sadrži sastojke poznatih lekovitih biljaka u jednoj, za kožu ugodnoj, baznoj supstanci. Karakteristična je po svom svežem biljnom mirisu koji dolazi posebno do izražaja kroz masažu. Posle telesnog napora, rada ili sporta, posle saune ili jednostavno ujutro nakon ustajanja, masaža sa Alpenkräuter kremom će vas osvežiti i osnažiti.Alpenkräuter krema je od velike pomoći nakon napora, stresa, kod glavobolja, napetosti i ukočenosti u vratu ili leđima, upala mišića, kod povreda i istrošenosti zglobova, tetiva ...Posebnu pažnju treba posvetiti stopalima. Nakon pranja, masaža stopala s Alpenkräuter kremom podstiče bolju prokrvljenost i preko akupunkturnih tačaka na stopalima deluje revitalizirajuće na ceo organizam.

Primena:

Za masažu, najbolje je Alpenkräuter kremu naneti na vlažnu kožu, npr. posle tuširanja ili kupanja ili možemo koristiti nekoliko kapi vode da bi ovlažili tretirani dio tijela. Da bismo postigli bolji efekat masažu možemo ponoviti više puta dnevno. Nekoliko kapi Alpenkräuter kreme u vreloj vodi osvežiće prostor u kom boravite i osloboditi disajne puteve. Alpenkräuter krema je potrebna svakom domaćinstvu a ovu kremu ćemo naći u sportskim klubovima, staračkim domovima, centrima za masažu, kozmetičkim salonima, i svuda gde su korisnici zadovoljni.

Alpenkräuter krema se koristi  za ublažavanje bolova nastalih kod reume, artritisa, išijasa, istrošenog zglobnog maziva, jer svojim prirodnim sastavom podstiče proizvodnju lubrikanta u zglobovima, a pomaže i kod glavobolja. Upotrebom Alpenkräuter kreme koža ne ostaje masna a krema se odmah probija u kožu i potkožno tkivo, tako da je njen efekat gotovo trenutan. Takođe se koristi za poboljšanje slabe cirkulacije jer Alpenkräuter  krema u početku delovanja hladi, a kasnije greje. Delovanje sportske masaže uz pomoć Alpenkräuter kreme smatra se uspešnije i do 30%.

Dodatne informacije o proizvodu:

Proizvod: Alpenkräuter – Emulsion, Krema - emulzija od alpskih trava
Proizvođač: Eifa Warenhandels Gmbh, Nemačka
Količina: 200ml
Rok trajanja: naznačen na pakovanju