Apotekaonline
Korpa

Innventa akcija -10% do 10.07.2022.

Longupinn® je sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksulanog odnosa. D-manozinn oslobađa urinarni trakt od bakterije echerichia colii.

INNVENTA R-LIPOINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA R-LIPOINN
R-LIPOINN® je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom. To je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u aktivni metabolit alfa-lipoinske kiseline, što ovom proizvodu značajno povećava efikasnost u odnosu na druge slične proizvode.S..
1,287.00 RSD 1,430.00 RSD
INNVENTA DIART
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA DIART
DIART® je medicinsko sredstvo koje predstavlja intraartikularnu injekciju sa hijaluronskom kiselinom. Na ovaj način se pacijentima sa osteoartritisom omogućava bolja pokretljivost zgloba, smanjuju se upala i bol u zglobu i usporava se dalje napredovanje bolesti.Sastav: DIART sadrži napunje..
10,686.60 RSD 11,874.00 RSD
INNVENTA LUPRINN KAPSULE
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA LUPRINN KAPSULE
LUPRINN® sadrži suvi ekstrakt šišarica hmelja koji deluje povoljno na simptome menopauze. Aktivna komponenta proizvoda dobijena iz ekstrakta šišarica hmelja, 8-prenilnaringenin je najpotentniji fitoestrogen koji pokazuje izraženu estrogenu aktivnost, i ima strukturalne sličnosti i profil delova..
1,212.30 RSD 1,347.00 RSD
INNVENTA RHINOSINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA RHINOSINN
RHINOSINN® se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.RHINOSINN® predstavlja izotonični rastvor za nos u spreju, medicinsko sredstvo I klase.Sastav: RHINOSINN® sadrži aktivne principe ulja eukaliptusa, ulja nane, ulj..
647.10 RSD 719.00 RSD
INNOVAG VAGINALNE OVULE
SNIŽENA CENA -10 %
INNOVAG VAGINALNE OVULE
INNOVAG® vaginalne ovule predstavljaju prirodno rešenje za bakterijske i gljivične vaginalne infekcije, ublažavaju svrab, peckanje i neprijatne mirise.Jedinstvena formulacija sa snažnim antiseptikom – hlorheksidinom.INNOVAG® vaginalne ovule vaginalne ovule sa zaštitnim, obnavljajućim i umi..
1,377.00 RSD 1,530.00 RSD
INNVENTA D-MANOZINN PROTECT
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA D-MANOZINN PROTECT
D-MANOZINN® Protect predstavlja jedinstvenu kombinaciju d-manoze, korisnih bakterija u zaštićenoj formulaciji Synbio® (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei) i saharomicete (Saccharomyces boulardii). Ovaj proizvod ima povoljne efekte na urinarni i gastrointestinalni trakt, kao i na imuno..
1,332.00 RSD 1,480.00 RSD
INNVENTA FORTICOLINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA FORTICOLINN
FORTICOLINN® sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide i kalcijum-laktat optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze. Peptidi su nastali iz posebnog, visoko kontrolisanog procesa hidrolize kolagena tipa I.Sastav: Aktivni sastojci u 1 kesici dnevne doze (6,16 g): FORTIBONE® - bioaktivni kol..
1,939.50 RSD 2,155.00 RSD
INNVENTA FORTINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA FORTINN
FORTINN® je prvi preparat u Srbiji koji u svom sastavu sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide. Kolageni peptidi se koriste u savremenoj terapiji osteoartritisa i dovode do osetnog poboljšanja zdravlja zglobova.Sastav: FORTINN®  se sastoji od 5g specifičnih bioaktivnih kolagenih peptida g..
3,510.00 RSD 3,900.00 RSD
INNVENTA FORTINN GEL COLD
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA FORTINN GEL COLD
Fortinn® gel COLD efikasno ublažava bol i ukočenost – gel sa efektom hlađenjaFortinn® gel COLD sa efektom hlađenja u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata: ekstrakt timijana (Thymus vulgaris), ekstrakt hajdučke trave (Achillea millefolium), mentol, kamfor, metil-salicilat, pa..
827.10 RSD 919.00 RSD
INNVENTA FORTINN GEL HOT
SNIŽENA CENA
INNVENTA FORTINN GEL HOT
Innventa fortinn gel hot sa efektom zagrevanja, efikasno ublažava hronične bolove u mišićima i zglobovima.Delovanje:Na mestu nanošenja izaziva prijatan osećaj zagrevanja, poboljšava cirkulaciju na mestu primene i doprinosi postepenom smanjenju bola, ukočenosti i napetosti kod reumatskih bolesti i dr..
0.00 RSD
INNVENTA GRAMINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA GRAMINN
 GRAMINN® predstavlja jedinstveni čist ekstrakt polenovog praha raži, Secale cereale, koji dokazano ublažava simptome benignog uvećanja prostate  i poboljšava funkciju prostate. Sastav: G63® (Graminex® G60® Flower Pollen Extract™ i Graminex GFX™ 7% Flower Pollen Extract™) je stan..
1,620.00 RSD 1,800.00 RSD
INNVENTA GRAMINN® supozitorije
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA GRAMINN® supozitorije
GRAMINN® supozitorije su medicinsko sredstvo indikovano kao dodatna terapija lokalnih simptoma (peckanje, bol) povezanih sa akutnim i hroničnim prostatisom, problemima sa hemoroidima i pojavom analnih fisura i fistula.Aktivni sasatojci: GRAMINEX® NAXTM 7% (ekstrakt polena raži), Natrijum-hijaluronat..
1,575.00 RSD 1,750.00 RSD
Showing 1 to 12 of 29 (3 Pages)