Apotekaonline
Korpa

AJKULOVIT KAPSULE

AJKULOVIT KAPSULE
1.253,00 RSD
Pregleda: 2282

Opis proizvoda

Ajkulovit – vrhunski preparat sa višestrukim dejstvom i pouzdan čuvar zdravlja. Poznata je činjenica da ajkule imaju najjači imunitet, nikada ne obolevaju od kancera, a žive nepromenjenog izgleda od praistorije do danas jer nemaju degeneracije i bolesti koje bi tražile eventualne promene (prosto, vreme joj ne može ništa).

Ajkulovit sadrži 500 mg ulja ajkuline jetre što mu daje vrhunski efekat u zaštiti celokupnog zdravlja a posebno jača imunitet, štiti srce, sprečava arteriosklerozu, ublažava reumatski artritis, obezbeđuje pravilan rast i razvoj dece, doprinosi brzom oporavku tkiva i organa posle snažnih fizičkih i psihičkih napora.
Ajkulovit kapsule mogu koristiti i odrasli i deca, trudnice, zdravi i oboleli. Veoma su jak antioksidans i pogodne su i za sportiste.

Preporučuju se:

 •     osobama sa sniženim imunitetom
 •     osobama sa čestim infekcijama
 •     osobama sa povišenim krvnim pritiskom
 •     osobama sa srčanim bolestima
 •     osobama sa artritisom i reumom
 •     osobama sa povišenim holesterolom
 •     osobama na radioterapiji
 •     osobama na hemoterapiji
 •     osobama sa psihičkim problemima
 •     za prevenciju malignih oboljenja
 •     osobama posle moždanog udara
 •     osobama sa kožnim problemima (ekcem, akne)
 •     osobama koje se intenzivno bave sportom
 •     osobama koje puše i uzimaju alkohol
 •     osobama koje uzimaju kontraceptivne pilule
 •     za ublažavanje pms
 •     kao podrška zdravlju kod držanja dijeta
 •     za smanjenje bolova (antiinflamatorni efekat)

Pakovanje: 20 kapsula

Sastojci:
Svaka kapsula sadrži 100mg alkilglicerola u ukupno 500mg ulja iz ajkuline jetre.

Upozorenja:
Osobe koje piju inhibitore agregacije trombocita i antikoagulanse treba da se posavetuju sa svojim lekarom ili farmaceutom.

Način korišćenja:
Preventivno 1-2 kapsule dnevno. Tokom bolesti deca 2 kapsule dnevno, a odrasli 4-6 kapsula dnevno.

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.O indikacijama,merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.