• ADONIS BILJNI ČAJ BELI SLEZ

ADONIS BILJNI ČAJ BELI SLEZ

Opis proizvoda

ŠTA SADRŽI?

SadržI 30-35% sluzi, 10% pektina, oko 35% skroba, 10% saharoze, malo invertnog šećera, asparginata, betaina i 1,5% masnog ulja. Ostavlja najviše 7% pepela u kome ima mnogo fosfata. Sluz se rastvara u hladnoj vodi I hidrolizom daje glikozu, galaktozu i ksilozu.

KAKO DELUJE?

Antitusik, emolijens, demulcent. Koristi se protiv upala organa za disanje i ždrela, kao blago sredstvo protiv dijareje, za klizme, za obloge na upaljenim mestima. Ima antiseptično dejstvo pa se koristi kod suvog iritirajućeg kašlja, u gutljajima tokom celog dana.
Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti. Stoga Vas molimo da uvek pročitate uputstvo za upotrebu koje je deklarisano na samom kupljenom proizvodu i da se pridržavate navedenih informacija.

SASTOJCI

Koren belog sleza 100%

KAKO SE PRIPREMA ČAJ?

Dve kašičice čaja (3 g) preliti sa 2 dl prethodno prokuvane i ohlađene vode. Ostaviti da odstoji 30 minuta uz povremeno mešanje i procediti.

VAŽNE NAPOMENE

Više puta dnevno piti pripremljeni napitak po želji zaslađen medom.

ČUVANJE PROIZVODA

Čuvati na suvom i hladnom mestu bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Vodite računa da čajeve ne držite u istom prostoru sa začinima jakog mirisa. Nakon otvaranja kese čaja u rinfuzu, ako ste u mogućnosti, prespite čaj u zatvorenu posudu.

NETO 50G

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

ADONIS BILJNI ČAJ BELI SLEZ

  • Brend: ADONIS
  • Šifra: 20161540
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 159,00 din