Meni
Korpa

ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL GEL

ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL GEL
ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL GEL
1.299,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20160410
102 prodaja
16348 pregleda

ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL GEL, aktivni vodonik 110ml

Opis proizvoda:

Prvi i jedini gel u svetu zasnovan na revolucionarnom otkriću, a koje se ogleda u sinergiji prirode i najnovijih naučnih istraživanja o snažnom antioksidativnom dejstvu molekularnog vodonika, koji se danas smatra najmoćnijim prirodnim antioksidansom.

Active Hydrogen Professional Gel u pakovanju od 110 ml, sadrži maksimalnu koncentraciju molekularnog vodonika. Ova formula obezbeđuje pojačano i produženo dejstvo.

PROFESSIONAL GEL je prvenstveno namenjen za profesionalne sportiste,sportske lekare, fizioterapeute, fizijatre i sve one koji se izlažu jakom fizičkom naporu prilikom treninga. Posebno se preporučuje za akutne i hronične bolove kao i za teže povrede u ranoj fazi lečenja.

PROFESSIONAL GEL značajno ublažava bol i dovodi do prestanka bolova, smanjuje otoke, momantalno smanjuje temperaturu uplanog procesa i značajno ubrzava oporavak od povreda. Dijagnostičkim ultrazvukom je utvrđeno da aktivni vodonik prodire i do 5 cm ispod kože i pored površinskog delovanja ima izuzetan učinak u dubinskom delovanju na tretiranu površinu.

Active Hydrogen Professional Gel-stretching

Prvi i jedini proizvod zasnovan na revolucionarnom otkriću koje se ogleda u sinergiji prirode i najnovijih naučnih istraživanja o snažnom antioksidativnom dejstvu molekularnog vodonika, koji se danas smatra najmoćnijim prirodnim antioksidansom.

Indikacije

ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL GEL je prirodan proizvod za spoljašnju upotrebu, koji redovnom preporučenom primenom pomaže kod posledica i stanja uzrokovanih povredama mišićnog i vezivnog tkiva usled udaraca, padova, sportskih povreda i drugih uzroka koji dovode do hematoma, otoka, uganuća i iščašenja.

Naučne studije potvrdile su da molekularni vodonik ima blagotvorno dejstvo i kod upala i zamora mišića izazvanih napornim i intenzivnim fizičkim aktivnostima poput bavljenja sportom, rekreativnog vežbanja, ili teškog fizičkog rada.

Potvrđeno je i da molekularni vodonik može imati snažan efekat u zaustavljanju procesa starenja kože i eliminisanja znakova starenja.

Poznato je i njegovo blagotvorno dejstvo kod bolnih stanja uzrokovanih proširenim venama, kao i kod bolesnika koji pate od dekubita.

Kako ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL GEL deluje?

Njegov potencijal ogleda se u sposobnosti molekularnog vodonika da lako prodire u ćelije, pri čemu selektivno i ciljano eliminiše samo štetne slobodne radikale.

ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL GEL – super-zasićen rastvor nano mehurića molekularnog vodonika, je alkani (bazni) rastvor čija je pH vrednosti do 8,5 pH

Pakovanje: 110ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.