Apotekaonline
Korpa

AC PLUS COMFORT+ NAZALNI ASPIRATOR

AC PLUS COMFORT+ NAZALNI ASPIRATOR
-5 %
AC PLUS COMFORT+ NAZALNI ASPIRATOR
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
4,200.00 RSD
4,400.00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: PRIZMA
 • Šifra proizvoda: BR-2739
Kupovina: 5
Pregleda: 2331

Opis proizvoda

AC PLUS COMFORT+ NAZALNI ASPIRATOR

Opis proizvoda:

Uputstvo proizvođača

Sadržaj kompleta:

Nazalni aspirator PLUS COMFORT+,

2 veličine silikonskih navlaka (za decu i odrasle),

2 rezervna silikonska prstena,

2 alkalne baterije od 1,5 V,

uputstvo za upotrebu i garantni list.

ZA VAŠE NAJDRAŽE

 • NEŽAN
  Brzo i nežno otklanja suvišni sekret iz nosa
 • EFIKASAN
  Obezbeđuje kontinualno uvlačenje što nije moguće kod tradicionalnih aspiratora
 • VEOMA TIH
  Pruža maksimalan komfor tokom upotrebe, jednostavan za čišćenje i održavanje

 • Preporuka

  U slučaju gustog sekreta poželjno je isti razrediti pre upotrebe nazalnog aspiratora, korišćenjem fiziološkog rastovora ili kapi/spreja za nos (odabrano po savetu lekara).

  NAPOMENE

  • Nazalni aspirator je medicinski proizvod čiji je pritisak vakuuma precizno definisan. Upotreba uređaja neće oštetiti, unutrašnjost nosne duplje niti narušiti zdravlje deteta
  • Nazalni aspirator je namenjen izvlačenju sekreta iz nosa, dok ukoliko se sekret nalazi u sinusnim šupljinama uređaj neće biti efikasan, čemu nije ni namenjen
  • Prilikom upotrebe, vrh silkonskog nastavka nazalnog aspiratora u potpunosti mora biti postavljen u nos, odnosno potrebno je napraviti vakuum. Ukoliko postoji prostor, nazalni aspirator neće izvlačiti sekret svojom punom snagom

   • DODATNA NAPOMENA: Korišćeni nazalni aspirator je automatski higijenski kontaminiran i kao takav ne može biti predmet odustanka od kupovine, prema Zakonu o zaštiti potrošača, član 37. (ukoliko se u servisnom centru potvrdi ispravnost).


0+

Namenjen za korisnike od samog rođenja

Nežan

Brzo i nežno otklanja suvišni sekret iz nosa

Efikasan

Obezbeđuje kontinualno i efikasno izvlačenje sekreta, što nije moguće kod tradicionalnih aspiratora

Bezbedan

Poseban dizajn vrha silikonskih navlaka sprečava preduboko postavljanje istih u nozdrvu (2 veličine)

Veoma tih

Nizak nivo buke: 64-69 dB

Optimalan pritisak vakuuma

Definisan u saradnji sa medicinskim ustanovama, isti ne sme biti previše jak (≈ 55 kPa)

Baterijsko napajanje

Dve alkalne baterije od 1,5 V u kompletu sa aparatom

Vodootporan

Aparat je ergonomskog dizajna, jednostavan za čišćenje i održavanje, što ga čini komfornim za upotrebu

Preporuka

U slučaju gustog sekreta, pre upotrebe proizvoda koristiti fiziološki rastovor ili kapi/sprej za nos po savetu lekara

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.